Stories

Maak kennis met Young Startup ondernemers en ontdek onze projecten.

Ondernemers

VIJZ in Tiel

De 24-jarige ondernemer Sam van IJzerdoorn uit Tiel heeft drie jaar lang gewerkt in een ruimte via Young Startup. Op basis van antikraak maakte hij gebruik van een monumentaal pand in Tiel. Dit gebouw stond tijdelijk leeg en was een ideale plek voor Sam om zijn bedrijf te laten floreren.

Speciale projecten

Een ziekenhuisterrein met een grote cultuurhistorische waarde

Het Gasthuiskwartier is een voormalig ziekenhuisterrein met een grote cultuurhistorische waarde in het centrum van Den Bosch. Hier overrbruggen we de periode tot aan herontwikkeling met een tijdelijke invulling met bewoners, ondernemers, kunstenaars en horeca.

Ondernemers

Brabantsche Worstenbroodjes BV in Den Bosch

Het bedrijf van Remco maakt sinds 2016 gebruik van een werkruimte via Young Startup. De ondernemer heeft in de loop der jaren meerdere units via Young Startup gebruikt. “Young Startup denkt echt na over hoe we onze ruimte het beste kunnen gebruiken”, legt Remco uit. “En het is heel ruim voor een prima prijs.”

Ondernemers

Tobias Krone Strength and Conditioning in Deventer

Je eigen weg gaan: hoe Tobias Krone de kracht gebruikte om zijn eigen baas te zijn en hoe Young Startup een beetje hielp.

Speciale projecten

Het Schieblock: een tweede LEVEN voor een kantoorgebouw

Het Rotterdam Central District bevond zich in de spagaat tussen torenhoge ambities en de weerbarstige realiteit. Daarom besloot de gemeente Het Schieblock op te richten en veranderde het van een verouderd kantoorgebouw tot levendig stadslaboratorium

Ondernemers

MICKKEUS in Amsterdam

Hoe een passie voor mode kan veranderen in een manier van leven. Mick vertelt er meer over.

Ondernemers

De Tempel in Amsterdam

Gebouwd vanuit een bescheiden oorsprong om yoga naar de mensen te brengen. De Tempel is een liefdesplek in een Young Startup pand.

Ondernemers

Arnoud Kuipers in Assen

Dankzij de betaalbare werkruimte via Young Startup hoeft Arnoud Kuipers niet thuis te werken of te verhuizen tussen flexibele werkplekken.

Speciale projecten

FutureDome: een gevangenis met een bijzondere tijdelijke invulling

Het tijdelijk gebruik van de koepelgevangenis is een initiatief van Young Startup/VPS. Het terrein is omgedoopt tot FutureDome en vertegenwoordigt een dynamische gemeenschap die bijdraagt aan de toekomst van de stad.

Blijf op de hoogte van ons actuele ruimteaanbod