Stories

Maak kennis met Young Startup ondernemers en ontdek onze projecten.

Ondernemers

Cardio Boksen in Breda

De 33-jarige ondernemer Gijs Haverman is geboren en getogen in Breda en maakt sinds 2021 voor zijn onderneming Cardio Boksen gebruik van een ruimte via Young Startup bij Koepel District. Bij Cardio Boksen komen mensen samen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Het is meer dan een sportschool, het is tevens een ontmoetingsplaats.

Eigenaren

Spacetolive Ontwikkeling bv over de samenwerking met Young Startup

Tijdens herontwikkelingstrajecten krijgt Spacetolive te maken met leegstand en de risico’s hiervan, zoals vandalisme, kraak en diefstal. Daarom heeft het bedrijf Young Startup ingeschakeld.

Ondernemers

Magazijn076 in Breda

Magazijn 076 biedt mensen met autisme de ruimte en middelen om zich te ontwikkelen en dingen te maken of te ontwerpen. Dit kunnen zij doen op hun eigen tempo en iedereen is welkom! Benieuwd naar hoe dit tot stand is gekomen?

Ondernemers

Stichting de Muziekmakers in Rijswijk

Op zoek naar een oefenruimte voor zijn coverband besloten Elger en zijn oud-pianoleraar Max op zoek te gaan naar een eigen oefenruimte. Toen ze deze ruimte eenmaal betrokken hadden, bleken meerdere muzikanten van hun ruimte gebruik te willen maken.

Ondernemers

Stekkie ecosysteem in Breda

Tijdens zijn zoektocht naar accessoires voor het interieur van zijn kantoorruimte in de voormalige koepelgevangenis in Breda vond hij een nieuwe roeping: het creëren van mini-ecosystemen voor plantjes. Deze ecosystemen trokken de aandacht van opdrachtgevers en de mond-op-mondreclame werd vanzelf gestart.

Ondernemers

Beleef Bloos in Den Bosch

Een non-profit bedrijfje starten om kinderen al spelenderwijs te helpen bij hun ontwikkeling? Brechje Kersten deed het. Ze leent nu, vanuit haar ruimte via Young Startup, boxen uit aan iedereen die graag een unieke speelervaring voor zijn of haar kinderen wil creëren.

Ondernemers

Werk Atleet in Den Bosch

Toen Joep Rovers na zijn studie in het snelle bedrijfsleven terechtkwam, had hij al snel door dat dit niet het soort werk was waar hij gelukkig van werd. Samen met een jeugdvriend startte hij de ‘Werk Atleet’, een onderneming die werknemers en bedrijven adviseert op het gebied van vitaliteit en gezondheid.

Speciale projecten

Fort Isabella, de ideale locatie voor wonen, werken en horeca

Fort Isabella is een voormalig kazerneterrein in Vught met een rijk verleden. We verzamelden bewoners, ondernemers, kunstenaars en horeca om de negatieve gevolgen van leegstand zoals verloedering, kraak, inbraak en vernieling te voorkomen.

Ondernemers

VIJZ in Tiel

De 24-jarige ondernemer Sam van IJzerdoorn uit Tiel heeft drie jaar lang gewerkt in een ruimte via Young Startup. Op basis van antikraak maakte hij gebruik van een monumentaal pand in Tiel. Dit gebouw stond tijdelijk leeg en was een ideale plek voor Sam om zijn bedrijf te laten floreren.

Blijf op de hoogte van ons actuele ruimteaanbod