Wij brengen uw locatie weer tot leven

Staat uw vastgoed om welke reden dan ook een periode leeg? Dan brengt dat voor u als eigenaar risico’s met zich mee. Lekkages, bevroren installaties en andere technische problemen kunnen veel schade aanrichten. Maar denk ook eens aan de materiële en financiële gevolgen van brandstichting, vernieling en inbraak. En vergeet niet dat krakers de leegstaande ruimte kunnen bezetten. Kortom, leegstand kan leiden tot achteruitgang van uw pand, extra kosten, vertraging van de verkoop, verhuur of sloop en veel onnodig werk en ergernis.

Bescherm uw vastgoed

Met de oplossing van Young Startup hoeft u zich hier geen zorgen om te maken. Wij beschermen het onroerend goed van onze opdrachtgevers tegen de negatieve gevolgen van leegstand door middel van leegstandbeheer. Dit betekent dat we zorgvuldig geselecteerde startups, ZZP’ers, kleine bedrijven of kunstenaars tijdelijk gebruik laten maken van de leegstaande ruimte. Wij bieden deze tijdelijke gebruikers een contract met een korte opzegtermijn. De in- en uitstroom van mensen verloopt daardoor vlot en zonder problemen. De aanwezigheid van de ondernemers heeft een belangrijke preventieve werking. Daarnaast signaleren zij technische problemen en andere calamiteiten, die vervolgens snel kunnen worden verholpen.

‘Met oog voor kwaliteit en het behoud van rendement brengen wij uw locatie weer tot leven’

Oog voor kwaliteit

Young Startup heeft een groot bestand van mensen die kiezen voor deze manier van werken. Met name startups, ZZP’ers, kleine bedrijven en kunstenaars vinden het geen probleem om een ruimte op tijdelijke basis te gebruiken. Wij zijn ons er van bewust dat de kwaliteit van onze dienstverlening voor een groot gedeelte wordt bepaald door onze tijdelijke gebruikers. Wij selecteren deze mensen dan ook zorgvuldig door middel van individuele intakegesprekken. Netheid, betrouwbaarheid en een flexibele instelling zijn daarbij belangrijke selectiecriteria. Zij leveren zo een belangrijke bijdrage aan de representatieve uitstraling van uw pand. Indien gewenst kunt u eerst kennismaken met de tijdelijke gebruikers voordat we overgaan tot plaatsing.

Blijf op de hoogte van ons actuele ruimteaanbod