Ontdek de voordelen van Young Startup

Wij bieden altijd een maatwerkoplossing die past bij het pand en uw toekomstplannen. Ontdek de voordelen van leegstandbeheer door Young Startup.

Leegstandbeheer op maat

Van kantoorgebouwen tot gevangenissen, van kerken tot kastelen, van bedrijfspanden tot herontwikkelgebieden: ieder object is uniek. Young Startup biedt voor ieder leegstandsvraagstuk een oplossing die recht doet aan het pand of het gebied. Soms spelen maatschappelijke belangen daarbij een grote rol en een andere keer zijn financiële aspecten hoofdzaak. Wat uw wensen ook zijn, wij bieden maatwerkoplossingen voor het hele leegstandsegment, die uw onroerend goed 24 uur per dag, 7 dagen per week beschermen tegen de negatieve gevolgen van leegstand.

Op zoek naar een tijdelijke invulling van uw leegstaande pand? Neem contact met ons op voor een gratis advies.

Waarom Young Startup?

  • Bescherm uw vastgoed tegen kraak, inbraak, diefstal, vandalisme en verloedering
  • Vergroot uw kansen op verkoop of verhuur
  • Optimaliseer uw rendement en bevorder de leefbaarheid

'Voor elk object bieden wij een maatwerkoplossing'

Young Startup stories

Uw pand tijdelijk in gebruik door een startup, ZZP’er, klein bedrijf of kunstenaar? Doen! Leegstandbeheer helpt de waarde van uw vastgoed te behouden, het vergroot de verhuur- en verkoopbaarheid en het voorkomt kraak, inbraak en vandalisme. Veel ondernemers blijven lange tijd bij ons en hebben via Young Startup al in diverse panden gewerkt. Ontdek hun verhalen.

Blijf op de hoogte van ons actuele ruimteaanbod