Hoe we de juiste tijdelijke gebruikers selecteren

Bij Young Startup nemen we het proces van het vinden van de juiste mensen om uw pand te betrekken serieus. We zorgen ervoor dat alleen de meest betrouwbare mensen in aanmerking komen.

Intakegesprek

Wij selecteren de tijdelijke gebruikers zorgvuldig door middel van individuele intakegesprekken. Netheid, betrouwbaarheid en een flexibele instelling zijn daarbij belangrijke selectiecriteria. Na deze uitgebreide kennismaking weten wij precies wie uw ruimte gebruikt. Indien gewenst kunt u, voordat we overgaan tot plaatsing, kennismaken met de ondernemer.

'Wij kennen onze tijdelijke gebruikers persoonlijk, zodat wij weten wie uw ruimte gebruikt'

Heldere afspraken

Een vraag die vastgoedeigenaren bezighoudt, is: ‘Hoe weet ik zeker dat de ondernemer het pand zonder tegenstribbelen verlaat?’. Daar zorgt Young Startup voor. Hoe? Wij hebben een goede verstandhouding met onze tijdelijke gebruikers. Tijdens de beheerperiode houden we contact en we proberen tijdig een alternatieve werkruimte voor hen te vinden. Daarnaast maken we gebruik van contracten waarin de rechten en plichten van alle partijen helder zijn vastgelegd.

Succcesvolle aanpak

Onze aanpak is al jaren een succes. Veel ondernemers blijven lange tijd bij ons en hebben via Young Startup  al in diverse panden gewerkt. Opdrachtgevers zien ons als een prettig bedrijf om mee samen te werken – professioneel, flexibel en betrouwbaar.

Blijf op de hoogte van ons actuele ruimteaanbod