Uw leegstaande pand in goede handen

Met oog voor kwaliteit brengen wij uw leegstaande pand weer tot leven. We minimaliseren de leegstandsrisico’s en optimaliseren uw rendement.

 

Wij staan voor u klaar.

  • Breng uw vastgoed weer tot leven
  • Voorkom leegstandsrisico’s
  • Optimaliseer uw rendement

  Fantastische tijdelijke oplossing met veel flexibiliteit

  Van kantoorgebouwen tot gevangenissen, van kerken tot kastelen, van bedrijfspanden tot herontwikkelgebieden: ieder object is uniek. Young Startup zorgt voor tijdelijke, flexibele invullingen die recht doen aan het pand en de omgeving.

  Hoe we onze tijdelijke gebruikers screenen

  Wij selecteren de tijdelijke gebruikers zorgvuldig door middel van individuele intakegesprekken. Netheid, betrouwbaarheid en een flexibele instelling zijn daarbij belangrijke selectiecriteria. Na deze uitgebreide kennismaking weten wij precies wie uw ruimte gebruikt. Indien gewenst kunt u, voordat we overgaan tot plaatsing, kennismaken met de ondernemer.

  Ontdek de voordelen van Young Startup

  Uw pand tijdelijk leeg laten staan en vele risico’s lopen? Waarom zou u leegstand risico’s nemen als u uw rendement kunt optimaliseren en de leefbaarheid kunt bevorderen door het pand tijdelijk te laten gebruiken door een startup, ZZP’er, klein bedrijf of kunstenaar?  Leegstandbeheer helpt de waarde van uw vastgoed te behouden, het vergroot de verhuur- en verkoopbaarheid en het voorkomt kraak, inbraak en vandalisme.

   

  Blijf op de hoogte van ons actuele ruimteaanbod