Maak jouw ondernemers droom waar

Ben je op zoek naar een fijne en betaalbare kantoorruimte of atelier? Dan is Young Startup iets voor jou. Wij bieden ondernemers uit allerlei disciplines werkruimte in leegstaand vastgoed.

Hoe werkt het?

Ben je op zoek naar een fijne en betaalbare werkruimte? Dan is Young Startup iets voor jou. Wij bieden ondernemers uit allerlei disciplines werkruimte in leegstaand vastgoed. Hiermee voorkomen we de negatieve gevolgen van leegstand voor de eigenaar, terwijl we jou een plaats bieden om voor een betaalbare prijs jouw ondernemersdroom waar te maken. Young Startup is een uitstekende manier om jouw bedrijf net die stap te geven die het nodig heeft.

Bekijk de beschikbare werkruimtes

Hoe kom je aan een werkruimte via Young Startup? Bekijk de beschikbare ruimtes en meld je direct aan als er een ruimte bij staat waar je interesse in hebt.

Intake en bezichtiging

Zodra we je een werkruimte kunnen aanbieden, nodigen we je uit voor een intakegesprek en een bezichtiging. Tijdens het gesprek geven we je meer informatie over de ruimte en onze werkwijze. Na jouw akkoord tekenen we de huur- of bruikleenovereenkomst. Die heeft een opzegtermijn 14 of 28 dagen. Meestal kun je de ruimte daarna meteen betrekken.

Misschien iets voor jou?

Blijf op de hoogte van ons actuele ruimteaanbod