Over ons

Young Startup staat voor een verantwoorde en zinvolle invulling van leegstaand vastgoed. Wij maken werk van leegstand door leegstaande gebouwen tijdelijk beschikbaar te stellen aan enthousiaste startups, zzp’ers, kleine bedrijven en kunstenaars.

In Nederland hebben we te maken met een structureel leegstandprobleem, terwijl talloze startups, ZZP’ers, kleine bedrijven en kunstenaars op zoek zijn naar betaalbare werkruimte. Leegstand brengt risico’s met zich mee. Het doet afbreuk aan de representativiteit van het pand en de leefbaarheid van de omgeving. Bovendien verminderen leegstaande gebouwen in waarde.

YoungStartup staat voor een verantwoorde, zinvolle invulling van leegstaand vastgoed. Wij maken werk van leegstand door leegstaande gebouwen tijdelijk beschikbaar te stellen aan enthousiaste ondernemers. Door vastgoed op deze manier te gebruiken, voorkomen we de negatieve gevolgen van leegstand voor de eigenaar en helpen we startups, ZZP’ers, kleine bedrijven en kunstenaars aan een betaalbare werkplek op vaak unieke locaties.

YoungStartup is onderdeel van vastgoedbeheerder VPS Nederland.

We staan je graag te woord

Vragen opmerkingen over YoungStartup? Bel ons op telefoonnummer 088 018 38 00 of stuur een e-mail naar youngstartup@vps-nl.com. We horen graag van je.

Wij werken van maandag tot en met vrijdag, tussen 8:30 en 17:00 uur. Telefonisch en via e-mail zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Zoek je werkruimte? Bekijk dan ons actuele aanbod.

Blijf op de hoogte van ons actuele ruimteaanbod