Meld je gratis aan

Young Startup is het netwerk voor startende ondernemers

Meld je nu aan en krijg direct toegang
Media
8 jaar geleden

Eerste werknemer Skype scoort miljard met eigen startup

Na zijn baan als eerste werknemer van internet belbedrijf Skype, heeft Taavet Hindrikus niet stilgezeten. Met zijn eigen bedrijfje haalde hij deze week maar liefst 1,3 miljard dollar (993 miljoen euro) bij investeerders op.

Media
8 jaar geleden

Offline winkels weinig last van eigen webshop

Retailers moeten beter leren schakelen tussen diverse kanalen, anders kunnen ze meer last krijgen van ‘kannibalisatie’. Dat blijkt uit onderzoek van PwC en de Hogeschool van Amsterdam, genaamd ‘Selling to the Multi-channel Consumer’. 18 procent van de 41 ondervraagde winkeliers zegt veel last te hebben van de eigen webwinkel. De helft...

Media
8 jaar geleden

Blokkade Pirate Bay leidt niet tot minder downloads

Het blokkeren van The Pirate Bay door internetproviders Ziggo en XS4ALL leidt niet tot een daling van de inbreuk op auteursrechten door hun abonnees. Dit blijkt uit een rapport van onderzoekers aan de Universiteit van Amsterdam. De blokkade was ingegaan na een gerechtelijke uitspraak in de bodemprocedure die stichting BREIN voerde tege...

Startups
8 jaar geleden

Twitter neemt werknemers startup over

De overnames in social media land zijn nog lang niet voorbij. Twitter heeft Hotspots overgenomen, een startup wat zich bezig houdt met social analytics. Het ging Twitter hierbij niet zozeer om de startup maar meer om het team erachter.

Startups
8 jaar geleden

5 vragen over de app van Sven Stigter

Waddapp? Een foto maken was tot op heden een eenzame bezigheid, delen werd gedaan binnen de familie en eventueel via het sociale netwerk. Met Waddapp wordt foto's maken een sociale gebeurtenis. Je kunt dingen met mensen delen, samen geschiedenis maken en live zien wat er aan de andere kant van de wereld gebeurd.