Ondernemers

Young startup Arnoud Kuiper vond een

werkruimte

De werkruimte die Arnoud 5 jaar betrok via Young Startup voldoet nog steeds volledig aan zijn wensen. Arnoud: “Er is nog een aantal plekken vrij in dit pand, dus als je nog op zoek bent naar een fijne werkplek in Assen, kom dan eens kijken!”

Verkoopexpert

Toen verkoopexpert Arnoud Kuipers de kans kreeg om zijn eigen baas te worden, had hij geen extra aanmoediging nodig. Met zijn bedrijf 123aftersales helpt hij zelfstandigen en het MKB om hun klantenbestand uit te breiden en hun bedrijf te laten groeien. In november 2018 werd hij door een regionale verkiezing uitgeroepen tot ‘Ondernemer van de maand’. Een enthousiaste startup, motiverend spreker, trainer en schrijver van het boek “In 10 stappen van klant naar ambassadeur”. Arnaud werkt vanuit een mooie Young Startup locatie in het centrum van Assen.

Aftersales naar een hoger niveau

Arnoud moedigt zijn klanten aan om de aftersales naar een hoger niveau te tillen. Hij doet dit door hen via zijn training en lezingen te helpen het belang van aftersales te begrijpen. Samen met zijn klanten bedenkt en implementeert hij nieuwe strategieën om hun bedrijf aantrekkelijker te maken, zowel om zaken mee te doen als om voor te werken. Het doel van Arnoud is om van klanten en medewerkers ambassadeurs van het bedrijf te maken en in zijn boek legt hij uit hoe je dit in 10 stappen kunt bereiken. De juiste aftersalesstrategie is daarbij een cruciaal onderdeel.

YSU geeft mij de ruimte

"Mijn werkruimte is betaalbaar, dus ik hoef niet vanuit huis te werken"

Vanuit zijn prachtige Young Startup werkplek bedenkt Arnoud tijdens zijn strategieën. Hij bereidt hier ook zijn trainingen en lezingen voor en door van zijn trainingsworkshops een volledig meeslepende ervaring te maken, wordt hij gezien als een van de beste aftersales-experts die er zijn. Zijn ethos is gericht motiverende en inspirerende boodschappen en het delen van kennis op het gebied van klantervaring, klantloyaliteit en aftersales.

Vrijheid

Het grootste voordeel van het runnen van een eigen bedrijf is volgens Arnoud de vrijheid die het je geeft. En het is deze vrijheid die hem in staat stelt om de balans tussen zijn privéleven en werkleven te bewaken. “Het is verleidelijk om 80 uur per week te werken voor je eigen bedrijf, maar meestal houd ik me aan kantooruren”, vertelt hij. “Klanten zijn altijd welkom voor een kopje koffie tijdens deze kantooruren, maar de avonden zijn voor mijzelf.”

"in 10 stappen van klant naar ambassadeur"

De werkruimte die Arnoud 5 jaar betrok via Young Startup voldoet nog steeds volledig aan zijn wensen. Arnoud: “Er is nog een aantal plekken vrij in dit pand, dus als je nog op zoek bent naar een fijne werkplek in Assen, kom dan eens kijken!”

Betaalbare werkruimte

Arnoud noemt de lage kosten als een groot voordeel van een Young Startup bedrijfsruimte. Hij twijfelt er niet aan dat hij zonder deze ruimte vanuit huis zou moeten werken of zelfs zou moeten verhuizen naar een bedrijfsverzamelgebouw met gedeelde flexplekken. Het concept van Young Startup met de korte opzegtermijn werkt prima voor Arnoud:  “Ik ben flexibel genoeg om mijn kantoor te verplaatsen naar een andere locatie, mocht er een andere bestemming voor dit pand komen.”

In de vijf jaar dat hij in zijn huidige unit is gehuisvest, heeft hij een goede relatie onderhouden met de andere Young Startup ondernemers die gebruik maken van het pand: “We spreken elkaar regelmatig en maken er samen een fijne en schone werkomgeving van.”

FAIR2 Media in Bussum

Blijf op de hoogte van ons actuele ruimteaanbod