Ondernemers

Young startup Mick maakte van zijn

zijn werk

Mick maakt al 8 jaar met zijn bedrijf gebruik van werkruimte via Young Startup. “Ik ben enorm blij met deze plek en hoop nog lang gebruik te kunnen maken van deze of een andere Young Startup ruimte.”

Mode als fulltime baan

Ondernemer Mick Keus heeft een passie voor mode. Hij heeft talent voor het maken van op maat gemaakte vintage Levi’s 501-jeans, maar pas toen hij Young Startup leerde kennen, realiseerde hij zich dat hij hier zijn fulltime baan van kon maken.

“Ik wilde nooit echt ondernemer worden of een nieuwe uitvinding doen, ik deed wat ik leuk vond en ik wilde dat wel verder ontwikkelen. En om dit te realiseren was ondernemerschap de enige optie”, legt Mick uit.

Liefde, leven en Levi's

"Een unieke kijk op een klassieker"

Duurzame broek

Met zijn bedrijf MICKKEUS giet Mick Levi’s 501 jeans in een nieuw en eigentijds jasje. Hij werkt met drie vaste collega’s en een aantal stagiaires. Hoewel de ontwerpen uniek en opvallend genoeg zijn om in de meest trendy winkels van Amsterdam verkocht te worden, legt Mick zijn visie bescheiden uit: “Het concept achter MICKKEUS is het creëren van een duurzame broek voor een eerlijke prijs met de beste service. ”

Sinds de oprichting is Mick’s bedrijf steeds sterker geworden. Zijn creaties worden veelvuldig gedragen en genoemd door fashion bloggers op sociale media.

Hoewel MICKKEUS zowel in Nederland als over de grens succes heeft geboekt, is Mick niet van plan om op zijn lauweren te rusten. Hij wil zijn bedrijf verder laten groeien en zich steeds meer richten op online verkoop.

Al 8 jaar via Young Startup

Op de vraag waar hij hoopt dat het bedrijf over vijf jaar staat, antwoordde Mick: “Op dezelfde locatie als nu! We hebben een geweldige tijd hier en we zijn blij om hier te kunnen werken.” Mick sluit echter niet uit in de toekomst wellicht te willen uitbreiden naar andere grote Europese steden. “Het zou geweldig zijn als dat dan ook kan in een Young Startup pand.”

Mick vertelt dat hij al 8 jaar met zijn bedrijf gebruik maakt van werkruimte via Young Startup. “Ik ben enorm blij met deze plek en hoop nog lang gebruik te kunnen maken van deze of een andere Young Startup ruimte.”

Geef nooit op

Veel ondernemers zullen het erover eens zijn dat het hebben van een positieve houding ten opzichte van de uitdagingen waar je als ondernemer mee te maken krijgt, enorm belangrijk is om deze te overwinnen. Mick’s mantra is dan ook: “Geef nooit op, blijf altijd geloven.”

Zakelijk succes heeft voor Mick echter ook een keerzijde: “Mijn privéleven heeft eronder te leiden, het grootse deel van mijn tijd draait om MICKKEUS ”. Maar als optimist weerlegt hij die stelling snel met een positievere: “Maar omdat ik er zo van geniet, is het absoluut de moeite waard!”

“Het leven voelt vrij!”

Tobias Krone Strength and Conditioning in Deventer

Blijf op de hoogte van ons actuele ruimteaanbod