Ondernemers

Young startup Tobias vond een

pand voor zijn sportschool

Tobias maakt al vijf jaar gebruik van een ruimte via Young Startup.

Geen 9 tot 5 baan

Een 9 tot 5 baan past niet bij iedereen. In elk geval niet bij Tobias Krone. Ontevredenheid over zijn gezondheid en frustratie in zijn werk als ICT’er leidden hem naar het ondernemerschap. Hij werd personal trainer en startte parttime met het aanbieden van persoonlijke trainingssessies. Hij kreeg steeds meer vraag naar personal training en besloot om zich fulltime op het ondernemerschap te gaan richten. “Toen ik echt geen uren meer over had om de personal training naast mijn bestaande baan te doen, heb ik eindelijk de stap gezet”, legt hij uit. Met zijn bedrijf ‘Tobias Krone Strength and Conditioning’ in Deventer biedt hij personal training, groepstraining en kettlebell workouts aan.

Je eigen weg gaan

“Ik ga voor resultaat en verwacht hetzelfde van mijn klanten.”

Hoogwaardige fysieke training

“Ik geef personal training en kracht- en conditietraining aan kleine groepen”, zegt Tobias. “Daarnaast behandel ik mensen met klachten, zoals nek- en rugklachten.”

Het concept achter het bedrijf is om hoogwaardige fysieke trainingssessies aan te bieden in een vriendelijke maar gefocuste omgeving, waar iedereen zich welkom voelt. Tobias gebruikt zijn eigen persoonlijke drive om zijn klanten te helpen hun doelen te bereiken: “Ik ga voor resultaat en verwacht hetzelfde van mijn klanten.”

In een tijd waarin fitness-, crossfit- en andere sportscholen als paddenstoelen uit de grond komen, wist Tobias dat hij voor een unieke aanpak moest kiezen om zijn bedrijf tot een succes te maken: “Ik concentreer me niet alleen op mensen die willen afvallen. Dit is natuurlijk wel een grote doelgroep in de branche, maar ik help ook mensen met blessures of motivatieproblemen. Elke training is op maat gemaakt en zo behaal je het beste resultaat.”

"Young Startup bood precies wat ik zocht"

Young Startup ruimte

Tobias maakt al vijf jaar gebruik van een ruimte via Young Startup.  “Deze ruimte is groot genoeg, prima bereikbaar en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Bovendien ligt de ruimte vlakbij mijn huis. De voordelen zijn verder de lage maandkosten en het gemak van opzeggen indien nodig ”, legt Tobias uit. “Het is een fijne gedachte dat ik niet meteen jaren aan deze ruimte vastzit, je weet nooit wat er gebeurt.”

Blijf bij je product

Tobias gelooft dat het hebben van focus en het stellen van doelen het belangrijkste is als je wilt ondernemen.  Hij vertelt verder: “Blijf bij je product. Stel niet allerlei randzaken op, maar houd in plaats daarvan de focus op wat je je doelgroep wilt bieden – en vergeet niet te sporten!”

MICKKEUS in Amsterdam

Blijf op de hoogte van ons actuele ruimteaanbod