Meld je gratis aan

Young Startup is het netwerk voor startende ondernemers

Meld je nu aan en krijg direct toegang
Media
8 jaar geleden

Tumblr gaat eindelijk geld verdienen

Microblog Tumblr gaat na vijf jaar eindelijk eens advertenties plaatsen op zijn platform. Vanaf 2 mei worden in een kader de eerste reclames getoond, zo beloofde CEO David Karp afgelopen week op Ad Age’s Digital Conference in New York.

Startups
8 jaar geleden

Kabeltje.com genomineerd voor prijs

De ondernemers Wouter Hol (23) en Vincent de Rie (24) waren met hun bedrijf Rapbid (Kabeltje.com) genomineerd als beste Onderneming van Noord Holland (OVNH). Zij waren veruit de jongste finalisten van deze jaarlijkse verkiezing.

Media
8 jaar geleden

Amsterdam in 3 minuten

De Franse blog Romain-world-tour.com was op bezoek in Amsterdam, natuurlijk komen er bekende beelden voorbij maar het blijft mooi gemaakt!

Gadgets
8 jaar geleden

Kantoorhumor voor op vrijdag

1 april ligt al even achter ons, maar dat wil niet zeggen dat er geen grappen meer mogen worden uitgehaald. We geven je enkele eenvoudige ideetjes mee!

Ondernemen
8 jaar geleden

Online zoeken naar je kleding

Vanaf deze week is het mogelijk om op Kleding.nl alle online kledingwinkels te doorzoeken. Met één zoekopdracht zoeken en vergelijken consumenten artikelen van bekende en minder bekende winkels, zoals Zalando, Wehkamp, SuperTrash en Kleertjes.com. De eerste release van Kleding.nl bevat ruim 400.000 artikelen van 95 webwinkels.