Meld je gratis aan

Young Startup is het netwerk voor startende ondernemers

Meld je nu aan en krijg direct toegang
Media
8 jaar geleden

DWDD zoekt startups!

De Wereld Draait Door (Vara) wil iedere maand 3 tot 5 startups de kans geven hun plan te komen pitchen. Een enorme kans, maar ze leggen de lat hoog! Je maakt de meeste kans als je:

Ondernemen
8 jaar geleden

Apple betaalt weinig belasting, is dat erg?

The New York Times opende afgelopen weekeinde vol de aanval op Apple (niet voor het eerst overigens) door e.e.a. uit de doeken te doen over de belastingstrategieën van het megasuccesvolle gadgetbedrijf. Is de kritiek terecht?

Social Media
8 jaar geleden

Is Facebook nog wel leuk?

Facebook is minder vrijblijvend dan we denken, en neemt langzaam het internet over.’ Dit zei schrijver Peter Olsthoorn vorige week donderdag bij het debat over de macht van Facebook, georganiseerd door het Instituut voor Netwerkcultuur van de HvA en Waag Society.

Ondernemen
8 jaar geleden

Kids verdiende op 30 april zo’n 50 euro

Gisteren genoot elke oranjeliefhebber weer van Koninginnedag. Voor veel Nederlanders de leukste feestdag van het jaar en voor kinderen dé dag van het jaar om geld te verdienen met de verkoop van spullen of een optreden. ABN AMRO verspreidde in aanloop naar Koninginnedag 500.000 Koninginnedag kassa’s in heel Nederland. Naar schatting...

Media
8 jaar geleden

Digitale doorstart DePers deze zomer

DePers maakt als de Nieuwe Pers nog deze zomer een digitale doorstart. Voor een jaarabonnement van dertig euro worden dagelijks tien eigen artikelen geleverd.