Meld je gratis aan

Young Startup is het netwerk voor startende ondernemers

Meld je nu aan en krijg direct toegang
Social Media
8 jaar geleden

Facebook nummer 1 in Nederland

Facebook is groot. Ook in Nederland. Hoe groot? 7,3 miljoen gebruikers groot, zo blijkt uit het 'Social media in Nederland 2012' onderzoek  van Newcom Research & Consultancy.

Startups
8 jaar geleden

Gratis PR-speedsessies

Op vrijdag 22 juni houdt Coebergh PR-speedsessies voor start-ups. Belangstellende start-ups kunnen zich vanaf deze Dag van de Arbeid aanmelden om met een van de senioren of directieleden van het Coebergh-team gratis te sparren over de huidige communicatiestrategie van de eigen start-up.

Media
8 jaar geleden

The Winner wint niet in Duitsland

Inmiddels heeft de Duitse zender Sat 1 vier afleveringen uitgezonden van The Winner Is. Het door Talpa geproduceerde programma wordt gepresenteerd door Linda de Mol. Het kijkcijfer ligt stabiel rond de 1,6 miljoen kijkers. Dat is onvoldoende om in Duitsland, met 82 miljoen inwoners, een succes te zijn. Het gelijktijdig uitgezonden Wer...

Social Media
8 jaar geleden

12 voorspellingen over sociale media

Er zijn veel presentaties over sociale media., vooral veel onzin. Dat is duidelijk. Veel trappen open deuren in of geven voorspellingen die periodiek een nieuwe revolutie voorspellen. Zo is de eerste voorspelling dat Social Mobile veel gaat bepalen binnen de sociale media.

Ondernemen
8 jaar geleden

SwopSwop! Wat gaan we doen?

De naam zegt het al een beetje ‘to swop’ is de Engelse vertaling voor ruilen. SwopSwop.nl is een online platform speciaal gericht op studenten waar spullen en diensten geruild kunnen worden, eventueel met een creatief of ludiek tintje.