Meld je gratis aan

Young Startup is het netwerk voor startende ondernemers

Meld je nu aan en krijg direct toegang
Media
8 jaar geleden

Digitale doorstart DePers deze zomer

DePers maakt als de Nieuwe Pers nog deze zomer een digitale doorstart. Voor een jaarabonnement van dertig euro worden dagelijks tien eigen artikelen geleverd.

Social Media
8 jaar geleden

Groei Nederlandse twitteraccounts neemt af

Het aantal nieuwe accounts op Twitter is het afgelopen jaar afgenomen. Daarmee lijkt de groei van Twitter in Nederland af te vlakken, zo concludeert Multiscope op basis van cijfers uit haar Social Media Data Tool. Waar de groei 1 tot 2 jaar geleden zijn top bereikte met ruim 430.000 nieuwe accounts en er het jaar daarvoor 280.000 accou...

Ondernemen
8 jaar geleden

Omzet Amazon.com stijgt flink

Internetwinkel Amazon.com heeft in het eerste kwartaal fors meer omzet behaald een jaar eerder. De verkoop steeg met 34 procent tot 13,2 miljard dollar (10 miljard euro). Dat maakte Amazon donderdag bekend.

Media
8 jaar geleden

Minder uitgaven aan tv-reclame

De netto bestedingen voor tv spot-reclame zijn in het eerste kwartaal van 2012 uitgekomen op € 174 miljoen. Ten opzichte van hetzelfde kwartaal vorig jaar zijn de bestedingen met 2,4 procent gedaald. Het eerste kwartaal van 2011 noteerde toen een recordomzet met een groei van 15,3 procent.

Startups
8 jaar geleden

Google investeert in Delicious

Google Ventures is een van de investeerders in de nieuwe verschijningsvorm van bookmarksite Delicious. Directeur Chad Hurley zegt het geld te gaan gebruiken om zijn team uit te bouwen.