Meld je gratis aan

Young Startup is het netwerk voor startende ondernemers

Meld je nu aan en krijg direct toegang
Media
7 jaar geleden

Minder uitgaven aan tv-reclame

De netto bestedingen voor tv spot-reclame zijn in het eerste kwartaal van 2012 uitgekomen op € 174 miljoen. Ten opzichte van hetzelfde kwartaal vorig jaar zijn de bestedingen met 2,4 procent gedaald. Het eerste kwartaal van 2011 noteerde toen een recordomzet met een groei van 15,3 procent.

Startups
7 jaar geleden

Google investeert in Delicious

Google Ventures is een van de investeerders in de nieuwe verschijningsvorm van bookmarksite Delicious. Directeur Chad Hurley zegt het geld te gaan gebruiken om zijn team uit te bouwen.

Media
7 jaar geleden

Mooi: Graffiti komt tot leven

Straatartiest Jo Peel werkte maar liefst drie weken aan deze prachtige muurschildering, waarin hij de evolutie van een stad in opbouw vastlegt aan de hand van graffiti.

Media
7 jaar geleden

Gratis opslagruimte, maar niet zonder risico

Google Drive is niet de enige. Tientallen gigabytes gratis opslagruimte hangen 'in the cloud' op je te wachten. Maar let op de voorwaarden en doe een grote geheugenkaart in je mobiel.

Media
7 jaar geleden

TV staat aan maar we kijken niet

De centrale functie van TV is niet meer. Tijdens het TV kijken worden veelvuldig ook andere schermen gebruikt. Bij 81% van de ondervraagde huishoudens ligt er altijd wel een laptop, smartphone of tablet binnen handbereik tijdens het TV kijken. Een derde geeft zelfs aan bijna nooit meer TV te kijken zonder simultaan op andere schermen b...