Meld je gratis aan

Young Startup is het netwerk voor startende ondernemers

Meld je nu aan en krijg direct toegang
Social Media
7 jaar geleden

Facebook IPO Roadshow

Facebook heeft een retail roadshow video geplaatst voor de eerste openbare aanbieding naar beleggers. Mark Zuckerberg, oprichter en CEO, nog seeds gekleed in t-shirt en spijkerbroek zet de toon al in de eerste zinnen "You know, I grew up with the Internet, When I was in middle school I was using search engines like Google and Yahoo. I...

Social Media
7 jaar geleden

Tumblr in het Nederlands

Eind deze maand opent Tumblr een Nederlandse versie van zijn blogplatform. Het ziet ernaar uit dat het bedrijf binnenkort geld wil gaan verdienen. Er komt een advertentieprogramma, maar daarvoor moeten bedrijven tienduizenden dollars meenemen.

Ondernemen
7 jaar geleden

Krant uit automaat trekken, betalen per sms

We kwamen een Young Startup member tegen op de website van Emerce. Het nieuws delen we natuurlijk graag! Beetje bij beetje verschijnen er meer krantenautomaten in Nederland. De grootste drempel in het koopproces is de betaling. Vanaf volgende week koop je een krant door simpelweg een sms’je te versturen.

Social Media
7 jaar geleden

LinkedIn koopt SlideShare

Zakennetwerk LinkedIn koopt presentatiesite SlideShare voor 119 miljoen dollar. Mogelijk kunnen Powerpoints dus binnenkort 'embedded' op een LinkedIn-profiel gezet worden.

Ondernemen
7 jaar geleden

Oud ambacht door een jonge ondernemer

Wekelijks stroomt onze e-mailbox vol met persberichten over app's of nieuwe websites, het is daarom leuk om te horen dat ook oude ambachten nog worden uitgevoerd door jonge ondernemers. Young Startup ging langs de jonge bloemist Thijs van Zundert van Bloemen van Thijs.