Meld je gratis aan

Young Startup is het netwerk voor startende ondernemers

Meld je nu aan en krijg direct toegang
Media
7 jaar geleden

Jamie Oliver rijkste chef

Jamie Oliver, de wereldberoemde Britse naked chef, is de rijkste kok ter wereld met een geschat vermogen van 183 miljoen euro. Dat schrijft The Daily Mail. Vorig jaar kon de sterkok ruim 53 miljoen euro bijschrijven op zijn rekening.

Startups
7 jaar geleden

We are the Spacegirls!

Een groep vriendinnen had een jaar geleden een spontaan idee. Binnen twee weken stonden ze op het eerste feestje te draaien met een lading vrouwen. Er werd over gesproken en het balletje rolde niet, het balletje kegelde! Jesler, Titia, Sarah, Elise, Charlotte en Sanne, zes mooie vrouwen achter de draaitafels, oftewel de SPACEGIRLS vert...

Ondernemen
7 jaar geleden

Nieuwe fiscale regels voor nieuwe auto's

De overheid heeft de fiscale regels rond autorijden fors op de schop genomen, en ook in het nieuwe begrotingsakkoord verandert er veel voor de automobilist. Dat betekent dat je goed moet opletten als je een showroom binnenstapt.

Media
7 jaar geleden

Hugo Borst weer even AD-columnist

Het AD heeft twee nieuwe columnisten, speciaal voor het EK voetbal. Hugo Borst (49) is een oude bekende die, alleen tijdens het EK, terugkeert naar de sport.

Ondernemen
7 jaar geleden

Mannen kunnen wél multitasken

Vrouwen kunnen niet autorijden. En mannen denken de hele dag aan seks. Typische vooroordelen die eindeloze discussies losmaken. Terecht of niet? Quest zocht het voor eens en altijd uit: hoe denken Nederlanders vandaag de dag over de bekende clichés.