Meld je gratis aan

Young Startup is het netwerk voor startende ondernemers

Meld je nu aan en krijg direct toegang
Social Media
7 jaar geleden

De waarheid over social

Verzonnen statistieken en jongeren die maar één boek per jaar lezen, Facebook! Een supersterke parodie op de bekende Social Media Revolutie video’s. Via @nl_socialmedia

Ondernemen
7 jaar geleden

Ondernemer zoekt mediakennis buiten de deur

Websites, social media, online marketing en vindbaarheid op internet waren al onmisbaar voor velen, maar dit lijkt nu voor alle ondernemers te gelden. Onderzoek van Offerti.nl, in samenwerking met onderzoeksbureau Noviodata, toont aan dat ondernemers de kennis en kunde die nodig zijn voor deze digitale activiteiten buiten de deur zoeke...

Media
7 jaar geleden

Symbaloo ook op mobiel

Symbaloo.com introduceert vandaag een app voor iPhone en Android voor het beheer van content en favorieten tussen PC, mobiel en tablets. Gebruikers kunnen hun content online in de cloud opslaan. Instellingen worden direct en automatisch gesynchroniseerd tussen alle apparaten.

Ondernemen
7 jaar geleden

Je moet je naam beter beschermen

Ondernemers zouden hun naam en logo beter moeten beschermen. Onderzoek van de Kamer van Koophandel wijst uit dat veel ondernemers ten onrechte denken dat ze de bescherming van hun naam goed hebben geregeld als ze de handels- of domeinnaam hebben geregistreerd.

Ondernemen
7 jaar geleden

Nederland hoog op het verkeerde lijstje

De top-10 faillissementen, het is een lijstje waarbij je niet bovenaan wilt staan. Helaas staat Nederland wel hoog op het lijstje van stijging van het aantal faillissementen. Het aantal bankroeten stijgt dit jaar al met 19%.