Meld je gratis aan

Young Startup is het netwerk voor startende ondernemers

Meld je nu aan en krijg direct toegang
Events
7 jaar geleden

Tilburg, Haarlem en Eindhoven genomineerd voor 'Beste binnenstad'

Tilburg, Haarlem en Eindhoven, maken kans op de titel 'Beste binnenstad 2011-2013'. De verkiezing, van Detailhandel Nederland, wordt eens in de twee jaar gehouden en is bedoeld om gemeenten te laten zien wat ze kunnen doen om hun binnenstad zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Media
7 jaar geleden
Media
7 jaar geleden

Facebook koopt Instagram voor 770 miljoen euro

Facebook heeft bekendgemaakt dat het Instagram, maker van populaire applicaties om foto's mee te nemen en te delen, heeft overgenomen. Voor de overname zou Facebook een bedrag van rond de 1 miljard dollar hebben neergelegd.

Startups
7 jaar geleden

Vandaag: De Dutch Startup Awards

De titel zegt bijna al genoeg. DSA aka dé Dutch Startup Awards, voor vele startups bekend en de ultieme kans om als internetondernemer te eindigen met een fles Moët et Chandon, eeuwige roem, en award die op de openhaard niet zal misstaan en wie weet wel een uitnodiging bij ons aller Matthijs van Nieuwkerk.

Startups
7 jaar geleden

Nieuwe website vergelijkt drukwerkprijzen

Met de vergelijkingssite Drukvergelijker.nl bieden twee Rotterdamse ondernemers een nieuw platform in de snel veranderende grafische sector. Via de site kunnen klanten eenvoudig prijs, kwaliteit en levertijd van drukwerk vergelijken en direct bestellen bij online aanbieders. In deze sector bestaat een dergelijk aanbod nog niet.