Meld je gratis aan

Young Startup is het netwerk voor startende ondernemers

Meld je nu aan en krijg direct toegang
Social Media
7 jaar geleden

Is Facebook nog wel leuk?

Facebook is minder vrijblijvend dan we denken, en neemt langzaam het internet over.’ Dit zei schrijver Peter Olsthoorn vorige week donderdag bij het debat over de macht van Facebook, georganiseerd door het Instituut voor Netwerkcultuur van de HvA en Waag Society.

Ondernemen
7 jaar geleden

Kids verdiende op 30 april zo’n 50 euro

Gisteren genoot elke oranjeliefhebber weer van Koninginnedag. Voor veel Nederlanders de leukste feestdag van het jaar en voor kinderen dé dag van het jaar om geld te verdienen met de verkoop van spullen of een optreden. ABN AMRO verspreidde in aanloop naar Koninginnedag 500.000 Koninginnedag kassa’s in heel Nederland. Naar schatting...

Media
7 jaar geleden

Digitale doorstart DePers deze zomer

DePers maakt als de Nieuwe Pers nog deze zomer een digitale doorstart. Voor een jaarabonnement van dertig euro worden dagelijks tien eigen artikelen geleverd.

Social Media
7 jaar geleden

Groei Nederlandse twitteraccounts neemt af

Het aantal nieuwe accounts op Twitter is het afgelopen jaar afgenomen. Daarmee lijkt de groei van Twitter in Nederland af te vlakken, zo concludeert Multiscope op basis van cijfers uit haar Social Media Data Tool. Waar de groei 1 tot 2 jaar geleden zijn top bereikte met ruim 430.000 nieuwe accounts en er het jaar daarvoor 280.000 accou...

Ondernemen
7 jaar geleden

Omzet Amazon.com stijgt flink

Internetwinkel Amazon.com heeft in het eerste kwartaal fors meer omzet behaald een jaar eerder. De verkoop steeg met 34 procent tot 13,2 miljard dollar (10 miljard euro). Dat maakte Amazon donderdag bekend.