Meld je gratis aan

Young Startup is het netwerk voor startende ondernemers

Meld je nu aan en krijg direct toegang
Media
7 jaar geleden

The Winner wint niet in Duitsland

Inmiddels heeft de Duitse zender Sat 1 vier afleveringen uitgezonden van The Winner Is. Het door Talpa geproduceerde programma wordt gepresenteerd door Linda de Mol. Het kijkcijfer ligt stabiel rond de 1,6 miljoen kijkers. Dat is onvoldoende om in Duitsland, met 82 miljoen inwoners, een succes te zijn. Het gelijktijdig uitgezonden Wer...

Social Media
7 jaar geleden

12 voorspellingen over sociale media

Er zijn veel presentaties over sociale media., vooral veel onzin. Dat is duidelijk. Veel trappen open deuren in of geven voorspellingen die periodiek een nieuwe revolutie voorspellen. Zo is de eerste voorspelling dat Social Mobile veel gaat bepalen binnen de sociale media.

Ondernemen
7 jaar geleden

SwopSwop! Wat gaan we doen?

De naam zegt het al een beetje ‘to swop’ is de Engelse vertaling voor ruilen. SwopSwop.nl is een online platform speciaal gericht op studenten waar spullen en diensten geruild kunnen worden, eventueel met een creatief of ludiek tintje.

Media
7 jaar geleden

DWDD zoekt startups!

De Wereld Draait Door (Vara) wil iedere maand 3 tot 5 startups de kans geven hun plan te komen pitchen. Een enorme kans, maar ze leggen de lat hoog! Je maakt de meeste kans als je:

Ondernemen
7 jaar geleden

Apple betaalt weinig belasting, is dat erg?

The New York Times opende afgelopen weekeinde vol de aanval op Apple (niet voor het eerst overigens) door e.e.a. uit de doeken te doen over de belastingstrategieën van het megasuccesvolle gadgetbedrijf. Is de kritiek terecht?