Meld je gratis aan

Young Startup is het netwerk voor startende ondernemers

Meld je nu aan en krijg direct toegang
Ondernemen
7 jaar geleden

Estand, het land van de startups

Waarom Estland het land van de startups is. Estland heeft meer startups per hoofd van de bevolking dan elk ander Europees land. Hoe speelt dit kleine land dat klaar?

Ondernemen
7 jaar geleden

Crowdfunding KOKO Coffee & Design geslaagd!

Karlijn Timmermans en Caroline Kruissen zijn op 1 mei van start gegaan met de crowdfunding van KOKO Coffee & Design. De teller staat inmiddels op 100%! Via CrowdAboutNow hebben de jonge ondernemers 15.000 euro opgehaald om hun bedrijf te kunnen starten. We gaan nu met ze op zoek naar een leuke locatie, we keep you updated!

7 jaar geleden

Aanvragen domeinnamen bekend

ICANN heeft een lijst vrijgegeven met alle aanvragen voor topleveldomeinen. Er is een aanzienlijk aantal aanvragen vanuit Nederland binnengekomen. Het registreren van nieuwe topleveldomeinen is een lange procedure. De Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) beoordeelt alle aanvragen en maakt de uiteindelijke besl...

Events
7 jaar geleden

Sprekers gezocht voor E-Commerce events

Ben jij een startende ondernemer en actief in E-Commerce disciplines als SEO, Social Media, Analytics, E-Mailmarketing en nieuwe media? TradeTracker biedt jouw dan een platform om je kennis over te dragen aan hun netwerk.

Tips
7 jaar geleden

Cursus alcohol schenken voor studenten

De Landelijke Kamer van Verenigingen (LKvV) wil dat barvrijwilligers bij een studentenvereniging een cursus verantwoord alcohol schenken volgen. 'We moeten proactief bezig zijn met het neerzetten van een goed en werkbaar alcoholbeleid.' Dat zegt LKvV-voorzitter Jan Boers. "Ik zal niet ontkennen dat er op studentenverenigingen regelmat...