Meld je gratis aan

Young Startup is het netwerk voor startende ondernemers

Meld je nu aan en krijg direct toegang
Ondernemen
7 jaar geleden

Spaanse schoenenketen opent in Rotterdam

De Spaanse schoenenketen Cuplé heeft voet op Nederlandse bodem gezet. Het bedrijf heeft een eerste vestiging geopend in Rotterdam. Dit jaar moeten daar nog minimaal drie vestigingen bijkomen.

Ondernemen
7 jaar geleden
Ondernemen
7 jaar geleden

De club van de toekomst

Brouwer Heineken heeft een futuristische nachtclub laten ontwerpen met behulp van wereldwijde crowdsourcing. 19 opkomende ontwerpers en 100 'clubbers' uit ruim 20 steden droegen een jaar lang online hun steentje bij. Het concept kent 6 pijlers.

Ondernemen
7 jaar geleden

Horeca kent kleinste overlevingskans

Bedrijven die worden opgericht in de sector handel, vervoer en horeca hebben de kleinste kans om te overleven. Van de bedrijven die in 2007 zijn opgestart, stond 55 procent namelijk nog overeind in 2011. In de handel, vervoer en horeca was dit maar 47 procent.

Media
7 jaar geleden

Tien jaar zonder Bart de Graaff

Het is vandaag tien jaar geleden dat hij is overleden, maar hij is nog steeds “(B)ere-voorzitter” van BNN: Bart de Graaff. Op 6 september 1998 was de eerste uitzending van de jongerenomroep, opgericht door Bart, bij de publieke omroep. 25 mei 2002 overleed hij op 35-jarige leeftijd aan de gevolgen van een nierziekte. Barts Neverending...