Meld je gratis aan

Young Startup is het netwerk voor startende ondernemers

Meld je nu aan en krijg direct toegang
Media
7 jaar geleden

Heineken sponsort programma Johan Derksen

Heineken Nederland en RTL Nederland gaan een intensief partnership aan op het gebied van sport- en publieksevenementen. Het betreft een langdurige samenwerking over een breed aantal programma’s. Vanaf het nieuwe voetbalseizoen verbindt Heinekenmerk Amstel haar naam aan het voetbalpraatprogramma Voetbal International.

Ondernemen
7 jaar geleden
Ondernemen
7 jaar geleden

Win kaarten! Growth Summit met Jim Collins

De Spark Leadership Foundation organiseert 15 mei Growth Summit 2012 in Amsterdam met Jim Collins. Growth Summit 2012 is een uniek wereldwijd event waarbij directeuren, ondernemers en managers uit Rotterdam, Barcelona, Dublin en München samenkomen met Jim Collins vanuit Atlanta via een livestream.

Media
7 jaar geleden

Nog toekomst voor kranten?

Miljardair en investeerder Warren Buffett ziet kranten nog steeds als goede investering, hoewel ze nooit meer dezelfde rendementen zullen halen als vroeger. “Ik denk dat er een toekomst in kranten zit, omdat ze bestaan in een gebied waar nog een idee van gemeenschapszin bestaat.”

Startups
7 jaar geleden

Pinterest snelst groeiende website ooit

De sociale prikbordsite Pinterest is de snelst groeiende website ooit. Wat is het geheim achter de enorme toename van gebruikers? Pinterest is enorm populair. In een paar maanden tijd is het in de VS uitgegroeid tot het populairste sociale netwerk na Facebook en Twitter. Niets wees daar nog op in 2011. Het aantal gebruikers van Pin...