Meld je gratis aan

Young Startup is het netwerk voor startende ondernemers

Meld je nu aan en krijg direct toegang
Columns
7 jaar geleden

Panty deze zomer populair

Al decennialang worden panty’s gedragen om de vrouwelijke benen te beschermen tegen de kou, maar sinds kort heeft de Nederlandse vrouw een nieuwe en opvallende reden om panty’s te dragen: warme zomerdagen!

Ondernemen
7 jaar geleden

Van Silicon Valley naar San Francisco

Het centrum van de technologiewereld verschuift steeds meer van Silicon Valley naar het nabijgelegen San Francisco. Dat heeft in belangrijke mate te maken met de opkomst van de startups in de sociale mediasector, die immers geen grote technologische ruimte nodig hebben en desnoods vanuit de achterkeuken operationeel kunnen worden gehou...

Startups
7 jaar geleden

Op bezoek bij Vergelijk De Kinderopvang

Een kijkje achter de voordeur bij startups, dat doen we wekelijks en soms ook in beeld. We gingen langs bij Marijk Dekker van VergelijkDeKinderopvang.nl inmiddels stond de startup in de Telegraaf, op Marketingfacts en waren ze te gast bij BNR, hoogste tijd voor een kijkje achter hun voordeur.

Tips
7 jaar geleden

Wat te doen met de BTW-verhoging?

Naar verwachting gaat op 1 oktober het hoogste btw-tarief van 19% naar 21%. En webwinkeliers staan dan voor de keuze: gaan ze de prijzen verhogen of nemen ze hun verlies? Niet voor iedereen is die vraag even gemakkelijk te beantwoorden, want je hebt al snel te maken met op de loer liggende concurrenten of boze klanten. De vraag over...

Gadgets
7 jaar geleden

Like: This is Now!

Met This is Now! kun je Instragram feeds bekijken op basis van geo tags. Je kunt in 9 steden realtime meekijken. We like!