Meld je gratis aan

Young Startup is het netwerk voor startende ondernemers

Meld je nu aan en krijg direct toegang
Startups
6 jaar geleden

Ex-Hyvers lanceren Bliep

De Telegraaf Media Groep financiert een nieuwe virtuele mobiele operator Bliep van voormalige Hyvers. Zelfs de merknaam komt er vandaan. Maar Hyves ontkent er iets mee te maken te hebben.

Gadgets
6 jaar geleden

De iCar waar Steve Jobs van droomde

Steve Jobs zag het wel zitten een iCar. Steve Jobs vond de auto-industrie in Amerika maar treurig en wilde hier eigenhandig iets aan doen.

Startups
6 jaar geleden

BrandSupply, iets met vuur?

Young Startup krijgt regelmatig leuke startups in het vizier, vandaag enkele vragen aan Orlando Kreileman van BrandSupply.

Ondernemen
6 jaar geleden

Ben jij de beste Student Ondernemer?

Voor de vijfde keer wordt dit jaar de Student Ondernemersprijs uitgereikt. De inschrijving is inmiddels begonnen. Tot 1 juli kan jij je als ambitieuze studentondernemer  inschrijven. Een achtkoppige jury beoordeelt alle kandidaten op daadkracht, lef, authenticiteit, potentie en innovatie.

Media
6 jaar geleden

Freelancersdag: Show me the Money

Leer tijdens de Grote Freelancersdag op 5 juni hoe je je als freelancer kunt onderscheiden, met onder meer Brenno de Winter, Eric Smit, Ilvy Njiokiktjien en businessplan guru Patrick van der Pijl. Het wordt een dag vol praktijkvoorbeelden en workshops. Daarnaast wordt aan het einde van de dag een journalistiek project beloond met een s...