Meld je gratis aan

Young Startup is het netwerk voor startende ondernemers

Meld je nu aan en krijg direct toegang
Startups
7 jaar geleden

Verhuur je huis met tripping.com

Na couchsurfing, geeft ook Tripping de mogelijkheid om je huis te verhuren tijdens de vakantie. De site bevat al 750.000 mogelijke plaatsen om te overnachten, vaak aan erg redelijke prijzen. Naast private woningen vind je er ook de meer standaard appartementen, woonboten en kamers terug. Zo hoopt Tripping dé referentie voor plannend...

Social Media
7 jaar geleden

Facebook publiceert eerste klimaatrapport

Facebook heeft voor het eerst gegevens bekendgemaakt over zijn CO2-uitstoot. De site neemt zich meteen voor om tegen 2015 een kwart van de nodige stroom uit hernieuwbare energie te halen.

Young Startup Nieuws
7 jaar geleden

Young Startup aan de slag in Delft

Vanaf augustus gaat Young Startup aan de slag in Delft. In samenwerking met het Ontwikkelingsbedrijf Spoorzone Delft realiseren we een nieuwe startup hotspot. De Haring-locatie aan de Abtswoudseweg wordt vanaf augustus een plek voor startende ondernemers. De gemeente Delft en Spoorzone Delft hebben een overeenkomst gesloten met AK B...

Startups
7 jaar geleden

Als je startup overgenomen is door Google

Google neemt Wildfire over, een bedrijf dat marketingcampagnes op social media-sites uitvoert. Met de overname is een bedrag van ongeveer 250 miljoen dollar gemoeid. Het bedrijf begon in 2008 en inmiddels werken er 400 personen.  En zo ziet het moment eruit waarop blijkt dat de startup waarbij je werkt is overgenomen door Google:

Gadgets
7 jaar geleden

Papparazzi flitser voor je iPhone

De Paparazzo Light, een onlangs gelanceerd project op Kickstarter, is een strak ontworpen flitser voor de iPhone die met 300 lumen de kwaliteit van foto’s en video’s aanzienlijk opschroeft. Meedoen kan vanaf 45 dollar.