Meld je gratis aan

Young Startup is het netwerk voor startende ondernemers

Meld je nu aan en krijg direct toegang
Tips
7 jaar geleden

In 10 stappen naar een webwinkel

Econsultancy, een Brits adviesbureau voor de e-commerce branche, heeft een nieuwe gids uitgebracht voor kleine bedrijven die een webwinkel willen opzetten. Hierin vindt u vele tips en adviezen voor verkoop via het web. Econsultancy somt op:

Beginnersvragen
7 jaar geleden

Beginnersvragen: Affiliate Marketing

Nederland telt inmiddels rond de 40.000 webshops. Een enorme uitdaging om de klanten dus binnen te halen. Affiliate marketing vergroot je naamsbekendheid en is interessant om dat je vooraf geen dure campagnes hoeft af te rekenen. Maar wat is het precies en hoe werkt het?

Gadgets
7 jaar geleden

De leukste watersport ooit

Met de Jetovator, die voortbouwt op het geweldige principe achter het FlyBoard, wordt watersport leuker dan ooit. Grote hoeveelheden water worden onder hoge druk uit het apparaat gespoten, waardoor je op een hoogte van maar liefst tien meter boven het water kunt hangen.

Gadgets
7 jaar geleden

Zo werkt het internet

Het internet: iedereen gebruikt het, maar bijna niemand weet hoe het werkt. Bekijk de onderstaande video en in iets meer dan drie minuten ben je wijzer dan het grootste deel van de Nederlanders.

Ondernemen
7 jaar geleden

Online shoppen populair op maandagochtend

Consumenten in de VS besteden gemiddeld tussen de 4,4 en 4,7 minuten aan het bekijken van computers, elektronica, kleding en tassen voordat zij een aankoop doen. Bij goedkopere items bedraagt de gemiddelde dwell time zo’n drie minuten. Dit blijkt uit onderzoek van online retailer Rakuten. In Groot-Brittannië besteedt de gemiddelde B...