Meld je gratis aan

Young Startup is het netwerk voor startende ondernemers

Meld je nu aan en krijg direct toegang
Ondernemen
2 maanden geleden

Mooi die duurzame doelen, zo zet je ze om in de praktijk

Om hun impact te meten, werken bedrijven met environmental, social and governance (ESG) doelen. Maar ondanks dat de term al decennia meegaat én steeds verder professionaliseert, gaat er in de basis nog veel fout. Drie valkuilen én mogelijke oplossingen voor doelen die impact maken in plaats van enkel ambitie tonen.

Gastblogs
2 maanden geleden

Cool op kantoor

De afgelopen 3 jaar hebben we in Nederland te maken gehad met een hittegolf die een aantal weken aan heeft gehouden. Dagen waarop de temperatuur zelfs de 40 graden heeft overstegen. Welke oplossingen helpen om toch lekker te kunnen werken?

Tips
2 maanden geleden

Thuiswerken? Tips voor een snelle internetverbinding!

Het is voor veel mensen die vanuit huis werken een van de grootste ergernissen: een trage internetverbinding. Gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende manieren om de snelheid van de verbinding te verbeteren. Daarbij zou je er vanzelfsprekend voor kunnen kiezen om het abonnement bij je provider een upgrade te geven!

Tips
2 maanden geleden
Tips
2 maanden geleden

Effectieve offerte opstellen? 11 onmisbare onderdelen op een rij

Een offerte: misschien wel de laatste kans die je krijgt om van een potentiële klant, een betalende klant te maken. De laatste kans om je lead te overtuigen, om een ‘ja, dat is diegene die mijn probleem oplost’ in het hoofd van hem of haar te krijgen. Dan is het van ‘omzetbelang’ dat je een offerte schrijft die daarvoor zorgt. Maar hoe s...