Meld je gratis aan

Young Startup is het netwerk voor startende ondernemers

Meld je nu aan en krijg direct toegang
Ondernemen
15 dagen geleden

De 5 meest voorkomende fouten in een privacyverklaring

De Autoriteit Persoonsgegevens heeft aangegeven binnenkort strenger te controleren op het naleven van de AVG. Reden genoeg dus om je privacyverklaring nog eens goed onder de loep te nemen. Deze vijf meest gemaakte fouten helpen je daarbij.

Ondernemen
16 dagen geleden
16 dagen geleden

Een bedrijf starten in de dierenbranche

Als startende ondernemer weet je vaak al welke richting je op wil met je bedrijf. Meestal heb je al enige kennis van een bepaald onderwerp en wil je deze kennis toepassen in een bedrijf in dezelfde branche. in dit artikel zal er worden gekeken naar de dierenbranche en hoe jij je als starter kan onderscheiden van de rest

Gastblogs
16 dagen geleden

Tips voor zakelijke portretfoto’s

Een zakelijke portretfoto kun je zien als een visitekaartje. Met een goede portretfoto maak je een professionele eerste indruk. Het geeft een beeld van wie jij bent en waar je voor staat. Het is belangrijk voor je werk en bij sollicitaties.

Tips
16 dagen geleden

Domeinnaam kiezen lastig?

Nog voor de oprichting van een bedrijf en dus nog voordat de markt bestormd kan gaan worden moet vaak al gekozen worden voor een domeinnaam. Maar... wat voor domeinnaam moet u kiezen? Wordt het iets grappigs of toch serieus? Kiest u voor .nl of toch voor .com of .biz?