Meld je gratis aan

Young Startup is het netwerk voor startende ondernemers

Meld je nu aan en krijg direct toegang
Ondernemen
10 dagen geleden

Jij bent niet het belangrijkste in jouw bedrijf

Besteed meer aandacht aan jouw klant Weet je wie het allerbelangrijkste in je bedrijf is? Denk eens goed na. Nee, het is niet wie je denkt dat het is. Jij bent het niet zelf. Het belangrijkste is je (potentiële) klant en de aandacht die je hem of haar geeft.

Gastblogs
10 dagen geleden

Effectiviteit van promotiematerialen

Als we het over promotiematerialen hebben, dan denken we al snel aan producten die bedrijven inzetten om bijvoorbeeld de naamsbekendheid te vergroten. Het zijn vaak praktische producten die bijna dagelijks gebruikt worden. Maar wat is het effect van deze promotionele producten op een bedrijf? En waarom zou je nog offline promotie maken a...

Startup van de maand
10 dagen geleden

Startup van de maand: Closure

Eén centrale plek waar nabestaanden alle abonnementen, contracten en accounts van hun overleden dierbare kunnen opzeggen. Dat is het idee achter de startup van deze maand: het nieuwe digitale platform Closure. Door onderstaande vragen te beantwoorden geeft Closure ons een kijkje achter de schermen.

Tips
11 dagen geleden
Ondernemen
11 dagen geleden

Waarom de reistijd van je werknemers moet tellen als werktijd

Meer gratis wifi in de trein? Dan wordt er vaker onderweg gewerkt door forenzen, blijkt uit nieuw Brits onderzoek. ,,Als reistijd zou tellen als werktijd, kan dat de druk in de spits verlichten en zorgen voor meer flexibiliteit in werktijden", aldus een van de onderzoekers, schrijft het AD.