Meld je gratis aan

Young Startup is het netwerk voor startende ondernemers

Meld je nu aan en krijg direct toegang
Startup van de maand
19 dagen geleden

Startup van de maand: Boodschapjes.com

Een online platform waar consumenten met lokale winkeliers in contact worden gebracht, dat is het concept van Boodschapjes.com. Via het platform kunnen consumenten online boodschappen bestellen, die vervolgens door de winkeliers zelf worden thuisbezorgd. Oprichtster Lucy Eind geeft ons een kijkje achter de schermen door onderstaande vrag...

Gastblogs
19 dagen geleden

5 tips om elk bedrijf beter intern te managen

Als ondernemer is het belangrijk om je bedrijf zo effectief mogelijk te managen. Zelfs voor de ervaren ondernemer is het fijn om zo nu en dan nog handige tips te krijgen. Hieronder benoemen we vijf handige tips voor de ondernemer die meer controle wil over zijn of haar bedrijf. Na het lezen van dit artikel heb jij een goed beeld van vers...

20 dagen geleden

Zzp’er en bedrijfsongeval: wat nu?

Een groot deel van de bedrijven in ons land heeft weleens te maken gehad met een bedrijfsongeval. Bijzonder vervelend, want dit kan grote gevolgen hebben voor de medewerker die betrokken is. Hij moet waarschijnlijk de ziektewet in, waardoor hij lange tijd niet kan werken. Zijn gemis kun je mogelijk opvangen door werk te verdelen onder co...

Ondernemen
20 dagen geleden

De rollen zijn omgedraaid: zo beantwoord je de vragen van sollicitanten

In een arbeidsmarkt waar professionals de banen voor het uitkiezen hebben, is de macht in het sollicitatieproces verschoven naar de sollicitant. Niet alleen het salaris en arbeidsvoorwaarden zijn belangrijk, men wil werken in een prettige organisatiecultuur waar zij de mogelijkheid hebben om impact te maken. Nu de machtsverhoudingen in h...

Gastblogs
21 dagen geleden

Een horeca onderneming starten? Speel in op het hele gezin!

Een horeca onderneming starten is natuurlijk hartstikke leuk. We weten allemaal dat het ontzettend hard werken is op elk moment van de dag, maar dat is het dubbel en dwars waard. Want eentonig is ondernemen in de horeca nooit. Wanneer je een restaurant gaat openen is het van belang dat je niet alleen naar de oudere doelgroep kijkt: dus d...