Meld je gratis aan

Young Startup is het netwerk voor startende ondernemers

Meld je nu aan en krijg direct toegang
Ondernemen
3 dagen geleden
Tips
5 dagen geleden

Videodistributie: tips & tricks om video’s slim te verspreiden

Te vaak krijgen bedrijven na al dat harde werk om een steengoede video te maken, toch niet de verwachte aandacht. Daarom is het essentieel om goed na te denken over de kanalen, keywords, hosts en KPI’s die je kiest voor jouw videodistributie. Met deze tips & tricks gaan jouw video’s meer opleveren.

Ondernemen
6 dagen geleden

Neuromarketing als brainhacker – wie houdt wie voor de gek?

‘Even Apeldoorn bellen’. Iedereen kent de slogan, weet wel een paar commercials te noemen. En ze worden overwegend ook positief gewaardeerd. Ze zijn grappig, fris en spreken tot de verbeelding. Maar … van wie is die reclame eigenlijk? En wat heeft neuromarketing daarmee te maken?

Ondernemen
6 dagen geleden

4 voorwaarden voor een weergaloos team

Welke teams zijn het meest succesvol? Wetenschapper, investeerder en ondernemer Eva de Mol deed er de afgelopen jaren in Silicon Valley onderzoek naar. Tijdens het Amsterdamse techfestival TNW Conference deelde ze de vier belangrijkste lessen die ze heeft geleerd over stellar teams.

Ondernemen
6 dagen geleden

Tijds- en energiewinst door 4 simpele kwadranten

Zo blijf jij oprecht genieten van het ondernemerschap Weet jij het nog? Het moment dat je besloot om zzp’er te worden? Ik nog wel. Het was letterlijk een droom in januari 2001. In die droom stond ik voor een groep mensen training te geven in Leiderschap, Teambuilding en Persoonlijke Ontwikkeling. Ik werd bruisend wakker en wist wat ik w...