Meld je gratis aan

Young Startup is het netwerk voor startende ondernemers

Meld je nu aan en krijg direct toegang
Ontspanning
9 dagen geleden

Last van Werkstress? Check deze reminders

Er zijn diverse factoren die stress kunnen opleveren, zogenaamde stressoren genoemd. In onze veeleisende maatschappij kan het als een uitdaging aanvoelen de rust in jezelf te bewaren en bewaken. Hierbij 5 reminders om met enige regelmaat even bij stil te staan.

Tips
10 dagen geleden
Startup van de maand
11 dagen geleden

Startup van de maand: STA Software

De startup van de maand is STA Software. Een start-up in de bouw die software (applicaties) ontwikkeld specifiek voor de uitvoeringsprocessen bij bouw (gerelateerde) ondernemingen. De Marketing manager van STA Software, Jeffrey Muller, geeft een kijkje achter de schermen door antwoord te geven op onderstaande vragen.

Ondernemen
12 dagen geleden

goede voornemens voor een zakelijk succesvol 2018

Wij wensen je natuurlijk een heel succesvol nieuw jaar toe. En op zakelijk gebied kunnen we je daarbij goed helpen. Daarom voor alle ondernemers met ambitie: goede voornemens voor een zakelijk succesvol 2018!

Young Startup Nieuws
15 dagen geleden

Tijd voor een tijdelijke nieuwe uitdaging!

Met veel plezier ben ik samen met Tessa de laatste 1,5 jaar verantwoordelijk voor het Young Startup netwerk. Na alle inspirerende verhalen van vele enthousiaste startende ondernemers te hebben gehoord is het voor mij tijd om een tijdelijke nieuwe uitdaging aan te gaan.