Meld je gratis aan

Young Startup is het netwerk voor startende ondernemers

Meld je nu aan en krijg direct toegang
Ondernemen
8 dagen geleden

Het grijze gebied tussen online verleiding en misleiding

Column – Online marketing biedt veel kansen en mogelijkheden. Maar (vrij naar de DDMA) wat zou je moeten willen? Als financiële toezichthouder streven we naar eerlijke financiële markten, ook online. En dus kijken we naar verleidende en misleidende keuzes in de online beslisomgeving voor consumenten.

Marketing
9 dagen geleden
Startup van de maand
11 dagen geleden

Startup van de maand: GiantLeaps

Deze maand is bekend geworden dat onderneemster Laura Heerema is opgenomen in de Duurzame Jonge 100. Volgens de jury is zij één van de meest inspirerende jonge koplopers op het gebied van duurzaamheid in Nederland. Laura is de oprichtster van foodstart-up GiantLeaps. Met GiantLeaps realiseerde Laura het eerste klimaatneutrale bedrijfsres...

Financieel
12 dagen geleden

Zo val je niet ten prooi aan fraude deze zomer

De zomer is behalve een tijd om te ontspannen, helaas ook de piektijd voor fraudeurs. Als je op vakantie bent ontgaat er immers weleens wat aan je aandacht. Dit kun je doen om als ondernemer ongeschonden de zomer door te komen.

Financieel
13 dagen geleden

Hypotheek voor zzp afsluiten: dit zijn de mogelijkheden

Als je zelfstandige (zzp) bent is een hypotheek krijgen meestal niet makkelijk. Je hebt geen vast inkomen, en dat vinden hypotheekaanbieders vaak een vereiste. Welke factoren spelen een rol om een hypotheek voor zzp'ers af te sluiten?