Meld je gratis aan

Young Startup is het netwerk voor startende ondernemers

Meld je nu aan en krijg direct toegang
Startups
9 jaar geleden

Nieuwe website vergelijkt drukwerkprijzen

Met de vergelijkingssite Drukvergelijker.nl bieden twee Rotterdamse ondernemers een nieuw platform in de snel veranderende grafische sector. Via de site kunnen klanten eenvoudig prijs, kwaliteit en levertijd van drukwerk vergelijken en direct bestellen bij online aanbieders. In deze sector bestaat een dergelijk aanbod nog niet.

Startups
9 jaar geleden

Brokken door de brievenbus

Sinds deze week is Brokjespiloot.nl, het slimste abonnement voor je hond of kat, in de lucht. Brokjespiloot.nl selecteert op basis van het ras, de leeftijd en het gewicht de beste natuurlijke voeding voor je hond of kat. Vervolgens wordt deze kwaliteitsvoeding maandelijks op de automatische piloot bij je thuisgebracht.

9 jaar geleden
Young Startup Nieuws
9 jaar geleden

Kantoorruimte via Young Startup

Ben je net je bedrijf begonnen maar wil je niet langer op je zolderkamer zitten? Young Startup biedt in samenwerking met AK Beheer op diverse plekken in Nederland kantoorruimte aan.

Young Startup Nieuws
9 jaar geleden

Maritiem Museum zoekt een ondernemer

Het Maritiem Museum Rotterdam zoekt een ondernemer voor de winkelruimte van het museum. Het museum biedt een uitstekend gelegen en verzorgde winkelruimte van 70 m2 voor een boekhandel, speciaalzaak van maritieme artikelen, souvenir of cadeauwinkel voor een breed museumpubliek.