Meld je gratis aan

Young Startup is het netwerk voor startende ondernemers

Meld je nu aan en krijg direct toegang
Media
9 jaar geleden

Omroep betaald postduiven een ton

Google je wel eens op Nederlandse Publieke Omroep of www.npo.nl? Als je dat doet dan kom je erachter dat het domein in handen is van de Nederlandse Postduivenhouders Organisatie. Zoals gisteren bekend is geworden gaat dat veranderen want de Publieke omroep heeft 100.000 euro betaald voor het domein. Een ton dus voor de duiven!

Media
9 jaar geleden

Madurodam lanceert nieuwe website

Na een verbouwing van 5 maanden opent het nieuwe Madurodam op 7 april de deuren. In het vernieuwde park komen via tientallen doe-dingen en een digitaal informatienetwerk de verhalen van Nederland tot leven. Madurodam.nl heeft, net als het park, de afgelopen maanden een ingrijpende verbouwing ondergaan. De nieuwe website is helemaal afg...

Young Startup Nieuws
9 jaar geleden
Tips
9 jaar geleden

Van zitten ga je eerder dood

Mensen die langdurig ztten hebben een grotere kans om te sterven dan mensen die dat maar een een paar uur per dag doen. Het risico doet zich ook voor bij mensen die een mensen die sporten of een gezond gewicht hebben.

Events
9 jaar geleden

Sommige dingen doe je niet alleen

Voor in je agenda: Op 7 april heffen wij het glas om onze leden te eren en het leven van H.S.C. Mercurius, HOOG, te vieren! Young Startup sponsort de sjaars Mini!