Meld je gratis aan

Young Startup is het netwerk voor startende ondernemers

Meld je nu aan en krijg direct toegang
Startups
9 jaar geleden

Vandaag: De Dutch Startup Awards

De titel zegt bijna al genoeg. DSA aka dé Dutch Startup Awards, voor vele startups bekend en de ultieme kans om als internetondernemer te eindigen met een fles Moët et Chandon, eeuwige roem, en award die op de openhaard niet zal misstaan en wie weet wel een uitnodiging bij ons aller Matthijs van Nieuwkerk.

Startups
9 jaar geleden

Nieuwe website vergelijkt drukwerkprijzen

Met de vergelijkingssite Drukvergelijker.nl bieden twee Rotterdamse ondernemers een nieuw platform in de snel veranderende grafische sector. Via de site kunnen klanten eenvoudig prijs, kwaliteit en levertijd van drukwerk vergelijken en direct bestellen bij online aanbieders. In deze sector bestaat een dergelijk aanbod nog niet.

Startups
9 jaar geleden

Brokken door de brievenbus

Sinds deze week is Brokjespiloot.nl, het slimste abonnement voor je hond of kat, in de lucht. Brokjespiloot.nl selecteert op basis van het ras, de leeftijd en het gewicht de beste natuurlijke voeding voor je hond of kat. Vervolgens wordt deze kwaliteitsvoeding maandelijks op de automatische piloot bij je thuisgebracht.

9 jaar geleden
Young Startup Nieuws
9 jaar geleden

Kantoorruimte via Young Startup

Ben je net je bedrijf begonnen maar wil je niet langer op je zolderkamer zitten? Young Startup biedt in samenwerking met AK Beheer op diverse plekken in Nederland kantoorruimte aan.