Meld je gratis aan

Young Startup is het netwerk voor startende ondernemers

Meld je nu aan en krijg direct toegang
Gastblogs
1 dag geleden

Letselschade door toedoen van iemand anders, wat te doen?

Wanneer je letsel hebt opgelopen door toedoen van iemand anders, of met andere woorden: waar iemand anders aanspraak voor is, dan kan je een schadeclaim indienen bij de tegenpartij en vergoeding voor letselschade ontvangen. Het is een ingewikkeld proces, het is dus verstandig om een jurist in te schakelen om je hierin te begeleiden.

Tips
1 dag geleden

Een fysiek event organiseren, mét voldoende afstand [4 tips]

Juist de afgelopen periode hebben wij als mensen meegemaakt hoe fijn live contact is. Hoe sterk onze ‘huidhonger’, zoals psychiater en filosoof Damiaan Denys dat zo mooi omschreef, is. De organisatie van live events brengt echter wel heel wat extra aandachtspunten mee, heb ik de afgelopen tijd zelf mogen ervaren in de voorbereiding en ui...

Ondernemen
3 dagen geleden

Elektrische fiets wint aan populariteit onder ondernemers

Eén op de vijf zzp’ers overweegt binnen een jaar een elektrische fiets aan te schaffen. Tevens is 19% van de zelfstandig ondernemers al in het bezit van een elektrische fiets. Het vervoermiddel is daarmee in opkomst. Dit blijkt uit een peiling van ZZP Barometer.

Ondernemen
6 dagen geleden

Interne communicatie: de belangrijkste trends & ontwikkelingen

Tot nu toe is 2020 een onvoorspelbaar heftig jaar, dat ongetwijfeld de geschiedenisboeken in gaat. Burger King is zelfs zo klaar met 2020 dat de fastfoodketen haar kerstcampagne vervroegde naar juli om het publiek de kans te geven alle ‘beslommeringen’ van dit jaar even te vergeten. Want al die beslommeringen hebben behoorlijk wat impact...

Gastblogs
7 dagen geleden

3 trends in e-commerce

Het coronavirus brengt heel wat teweeg in onze samenleving. Naast de vele negatieve punten die Covid-19 met zich meebrengt, lijkt er wel iets positiefs te gebeuren op vlak van e-commerce. In dit artikel worden 3 trends besproken.