Over Young Startup

Young Startup is het ondernemersnetwerk voor startende ondernemers. Het is een community voor iedere startende ondernemer in elke mogelijke branche. Startende ondernemers kunnen op Youngstartup.nl terecht voor nieuws, tips & tricks, interviews en aanbod van betaalbare werkruimte. Naast online zijn wij ook offline actief. Netwerken is belangrijk voor de startende ondernemer en ook hierbij probeert Young Startup te helpen. Het event Startup Coffee is door Young Startup in het leven geroepen en heeft al vele succesvolle edities gekend. Koffiedrinken, netwerken en kaartjes uitwisselen, dat is de essentie van de Startup Coffee’s. Geen praatjes of speeches, puur kennismaken met andere startups en natuurlijk het team van Young Startup dat ook altijd aanwezig is. Young Startup is een initiatief van VPS.

Mandy Jak

Mandy Jak | Content marketeer

Mandy is als content marketeer werkzaam bij Young Startup. Dagelijks voorziet zij de site en social media kanalen van frisse, nuttige en nieuwswaardige content. Content gericht op wat interessant is voor jou, de startende ondernemer. Mocht je suggesties, ideeën of vragen hebben, mail Mandy gerust!


Tessa van Leeuwen
Chantal Boeve

Tessa van Leeuwen &
Chantal Boeve | Content marketeers

Mandy is van januari t/m juni 2018 op wereldreis! Tijdens haar afwezigheid nemen Tessa & Chantal het stokje over. Mocht je suggesties, ideeën of vragen hebben, laat het Tessa & Chantal gerust weten!