Over Young Startup

YoungStartup is het ondernemersnetwerk voor startups. Het is een community voor iedere startende ondernemer in elke mogelijke branche. Startende ondernemers kunnen op Youngstartup.nl terecht voor nieuws, tips & tricks, interviews en een uitgebreid aanbod betaalbare werkruimtes. Naast online zijn wij ook offline actief. Netwerken is belangrijk voor de startende ondernemer en ook hierbij probeert YoungStartup te helpen. Het event Startup Coffee is door YoungStartup in het leven geroepen en heeft al vele succesvolle edities gekend. Koffiedrinken, netwerken en kaartjes uitwisselen, dat is de essentie van de Startup Coffee’s. Geen praatjes of speeches, puur kennismaken met andere startups en natuurlijk het team van Young Startup dat ook altijd aanwezig is. Young Startup is een initiatief van VPS.

Chantal Boeve

Chantal Boeve | Content marketeer

Chantal heeft tijdens de sabbatical van Mandy een aantal YoungStartup werkzaamheden overgenomen. We zijn heel blij te kunnen melden dat Chantal deel blijft uitmaken van het YoungStartup redactieteam. Wil jij Startup van de Maand worden of hebben je andere suggesties en ideeën, mail Chantal!


Mobiel 088 018 3800

Email [email protected]
Mandy Jak

Mandy Jak | Content marketeer

Mandy werkt als content marketeer voor YoungStartup. Dagelijks zorgt zij samen met Tessa en Chantal voor frisse, nuttige en nieuwswaardige content op YoungStartup.nl en de social media kanalen. Mocht je suggesties, ideeën of vragen hebben, mail Mandy gerust!


Mobiel 088 018 3800

Email [email protected]
Tessa van Leeuwen

Tessa van Leeuwen | Content marketeer

Tessa is content marketeer binnen het redactieteam van YoungStartup. Zij zoekt en schrijft content gericht op wat interessant is voor jou, de startende ondernemer. Mail Tessa als je suggesties, ideeën of vragen hebt!


Mobiel 088 018 3800

Email [email protected]