www.theworkz.nl

  • Tekstschrijvers
  • Zakelijke Dienstverlening
  • Reclame / Communicatie / Media
Over

‘Business English’ moet voor iedere communicatie professional vanzelf en sprekend zijn. Vinden wij. Daarom richten we ons op het vinden van je eigen weg in het Engels. In de unieke nuances die van taal communicatie maken.

communicatie, 1. meer dan alleen (het vertalen van) woorden (ook stijl, toon en vorm spelen grote rol): Words mean nothing without the point; -2. het beraken en bewegen van mensen; -3. iets overbrengen op precies die manier die past bij bedrijf, merk en mens, zodat het indruk maakt in een taal waarvan je de nuances niet kent: there was someting and it moved me.

Alle nuances die communicatie succesvol maken, zijn er ook in het Engels. Maar dan net even anders. Dat maakt Engels een complexe taal. Vooral als het op internationale groei en zakelijk communiceren aankomt.

Met een Engels/Nederlandse achtergrond en wortels in het communicatievak helpen we je jouw eigen weg te vinden in de Engelse taal. Welke woorden passen bij wie je bent, welke vorm maakt de juiste emoties los, wat maakt de juiste toon, waarmee maak je jezelf internationaal verstaanbaar?

Het resultaat: meer zelfvertrouwen en een unieke manier van zakelijk communiceren waarmee je internationaal kunt groeien. Correct volgens regels, uniek volgens identiteit.