Wessels Teksten

  • Tekstschrijvers
  • Reclame / Communicatie / Media
Over

Ik ben Patrick Wessels, een ervaren SEO tekstschrijver. Van jongs af aan speelt de combinatie van letters tot woorden een belangrijke rol in mijn leven. Een misplaatste zin in een advertentie of fouten met betrekking tot de spelling binnen een professionele organisatie deden mijn figuurlijke voelsprieten ongewenst trillen en een taaltic leek daarmee aangeboren. De passie voor het geschreven woord heb ik sindsdien nooit meer los kunnen laten en sinds het begin van 2010 ingezet als de basis voor een nieuwe bron van werkzaamheden.

Van hobby tot beroep

Wat begon als een betaalde hobby voor enkele opdrachtgevers is in de loop der tijd uitgegroeid tot een constante stroom van inmiddels honderden nieuwe klanten en opdrachten. Er bleek veel vraag naar teksten voor allerlei doeleinden. Mijn brede opleiding en nieuwsgierige houding hebben er toe geleid dat ik inmiddels op vele terreinen thuis ben en deze informatie kan benutten om kwalitatieve en creatieve SEO teksten te schrijven, altijd op basis van feiten.

Universitaire achtergrond

Ik heb begin 2011 mijn studie International Business aan de Universiteit Maastricht afgerond. Dankzij een major in marketing ben ik uitstekend thuis in het schrijven van commerciële teksten. Daarna studeerde ik in de zomer van 2013 af aan de Universiteit Leiden, voor mijn master Economic & Consumer Psychology. Dit maakt me ook psychologisch kundig, op het gebied van overtuiging, beïnvloeding en het maken van keuzes in het algemeen.
Taal fascineert me en biedt, wat mij betreft, ongekende mogelijkheden om tot zeer interessante creaties te komen. Wie stelt dat sommige dingen met woorden niet te beschrijven zijn moet zeker eens contact met me opnemen. Ik ben er van overtuigd dat we er samen uit zullen komen en dat ik aan de hand van je wensen een fantastische tekst op kan stellen. Ik hoor graag van je, ook via LinkedIn!