The Trike buggy project

  • Automotive
  • Transport / Logistiek
  • Horeca / Recreatie / Reizen
Over

Mijn crowdfunding campagne is 06-02-2014 online gegaan! Mijn doel is om twee van deze Trike buggy's te financieren om ze hiermee een verhuurbedrijf te starten.  

Dit is het project, http://wayv.it/1etwoof. En dit zijn de rewards, http://wayv.it/1m2o4ja. 

Hier onder staat mijn verhaal! Als je gelijk wil rijden klik dan maar gewoon op de link^^.

 

De Trike Buggy is de roadster voor deze zomer! Er is geen betere manier om een dagje cabrio te rijden dan met de Trike Buggy. Je kunt er met twee personen in en hij kan gewoon op de snelweg. Zie jij jezelf al rond rijden op een mooie zonnige dag?

Mijn verhaal
Ik ben Bob Wouters en ik ben 24 jaar. Momenteel studeer ik commerciële economie aan de HES in Rotterdam. Van kleins af aan ben ik altijd al gek geweest van auto’s. Als klein kind trapte ik al rond in mijn mini Porsche. Later werd deze vervangen door een skelter. Toen ik een jaar of 13 was kreeg ik samen met mijn zusje een Quad. Dit was geweldig omdat we aan een weiland woonden en hier dagelijks rond scheurden. Toen ik eindelijk mijn rijbewijs had begon de vrijheid pas echt. Ik kon rond rijden in een busje van mijn vaders werk en ik ging overal naar toe. Toen ik net 19 jaar was geworden stopte ik met mijn HBO opleiding en zocht ik tijdelijk werk. Ik kwam terecht bij de Hyundai dealer in Dordrecht. Hier mocht ik, tot mijn verbazing, beginnen als junior verkoper! Hyundai zat samen met Mercedes in het zelfde gebouw en zo mocht ik ook wel eens bijzondere auto’s rijden zoals de SLS. Ja echt, die met die vleugeldeuren.
Door rij-trainingen en slipcursussen groeide de liefde voor auto’s en auto rijden steeds meer. Maar na 3 ½ jaar hier gewerkt te hebben ben ik toch weer gaan studeren. Ik liet mijn lease auto achter en kocht een oude Fiat Panda. Een geweldige auto die ik altijd al een keer wilde hebben. Helaas begaf hij het na 8 weken….
Ik verveelde me al snel toen ik geen bijzondere auto’s meer kon rijden dus ik bedacht hier wat op. Zo begon ik in september 2012 mijn eigen autoblog, weekendautotest! Gefocust op het weekend kreeg ik het voor elkaar om een paar keer per maand een leuke auto voor een heel weekend te kunnen rijden. Ik begon met de Renault Twizy en vervolgens kreeg ik steeds andere en steeds snellere auto’s mee. Maar na een tijd besefte ik dat hier geen geld mee te verdienen was en dat duurdere auto’s meer vereisten dan een leuk artikel.

Waarom?
Na een tijdje niets gedaan te hebben met auto’s, afgezien van mijn werk als privé chauffeur, kwam ik deze Trike buggy’s tegen. Ik wist meteen dat ik hiermee wat wilde starten en ben aan de slag gegaan om te kijken wat er mogelijk is. Ik weet zeker dat iemand die ook maar een beetje houdt van auto rijden het geweldig zal vinden om met een Trike buggy te toeren op een mooie zonnige dag. Door middel van mijn crowdfunding campagne wil ik geld binnen halen om twee Trike buggy’s naar Nederland te krijgen zodat ik ze kan gaan verhuren. Naast de kosten voor de Trike buggy’s zal er ook geld besteed worden aan het keuren van de auto’s, een Nederlands kenteken, helmen, reserve onderdelen, verzekeringen en wat juridische zaken.

Crowdfunding
Maar wat houdt dat crowdfunding nou precies in? Ik wil mijn startkapitaal laten voorfinancieren door de menigte. Dit is gelijk een stukje marktonderzoek om te kijken of iemand wel zit te wachten op de Trike buggy’s. Hier aan de zijkant van het project staan de rewards die er tegenover staan als je mij op weg helpt. Dit zijn de beloningen die je krijgt afhankelijk van welk bedrag je wilt doneren. Je kunt het zien als de voorverkoop van mijn verhuurbedrijf.
Uiteraard hebben jullie als backers (mensen die doneren) flink wat voordelen. Jullie zijn namelijk één van de eersten die met een Trike buggy rijden in Nederland. Daarnaast is het tarief om de Trike buggy te huren via de crowdfunding campagne een stuk voordeliger. En jullie krijgen nog eens korting op de volgende rit!
Waar blijft je geld? Ik ga er van uit dat iedereen zo enthousiast is dat het me lukt om het hele project gefinancierd te krijgen. Maar lukt het niet, dan krijg je de inleg gewoon terug. Dus óf je hebt je reward al gekocht óf je krijgt je geld terug. Niet slecht toch?

Toelichting Rewards
Afgezien van de reward voor €25 gaat het altijd om een rit met één Trike buggy. En alleen bij de reward van €350 krijg je alle twee de Trike buggy’s mee. Het inplannen van je rit zal later gebeuren. Hier wordt nog aan gewerkt om een duidelijke planning te maken. De exacte ophaal locatie wordt nader besproken per backer.
Combinaties zijn altijd mogelijk. Graag zelfs!
Ook is het mogelijk voor meerdere rewards te kiezen. Uiteraard kun je zelf ook voor de cadeaubon-bon kiezen als je het fijner vindt om de Trike buggy op locatie te hebben.

En als laatste
Ik hoop dat ik jullie hiermee heb kunnen overtuigen. Ik ben gek op koffie dus mocht je me beter willen leren kennen dan spreek ik graag af voor een bakkie.