Utrecht

UtrechtInc

  • ICT
  • Automatisering / IT
  • Zakelijke Dienstverlening
Over

Hebben jij en je team een innovatief IT concept en de ambitie om dat groots in de markt te zetten? Meld je startup dan voor 5 februari aan bij UtrechtInc. Als incubator ondersteunen wij startende bedrijven door het aanbieden van een 3 maanden programma (Pressure Cooker), huisvesting, een community met andere ondernemers, mentors, trainingen, € 18.000 en € 50.000, .....

Op 3 december is er een informatiebijeenkomst over UtrechtInc en de Pressure Cooker. Meld je nu op www.utrechtinc.nl of via info@utrechtinc.nl aan voor deze sessie.

Informatiebijeenkomst

Wil je meer weten over de Pressure Cooker van UtrechtInc? En hoe wij startups ondersteunen bij het vinden van hun markt, ontwikkelen van een product en een business case. Meld je dan nu aan voor de informatiebijeenkomst op dinsdag 3 december.

Tijdens deze Meet & Greet delen alumni van de Pressure Cooker hun ervaringen over het programma en ondernemen bij UtrechtInc. Daarnaast vertelt het team van UtrechtInc over de Pressure Cooker; het programma, de rol van UtrechtInc. Naast uitleg over het programma en UtrechtInc krijg je ook de kans om jullie startup te pitchen aan de ondernemerscommunity van UtrechtInc en krijg je direct waardevolle feedback.

Wie kan zich aanmelden?

Startende ondernemers en alumni, promovendi en onderzoekers van UU, HU en UMCU met een IT startup met een cross over in e-health, e-climate en e-learning.

Het programma:

  • Ontvangst: 15:30
  • Welkom: 16:00
  • Ondernemers: ervaringen Pressure Cooker en ondernemen bij UtrechtInc
    UtrechtInc: Wat houdt het programma in en hoe helpt UtrechtInc ondernemers
  • Einde: 17:00
  • Borrel: 17:15

Over UtrechtInc:

Wij willen ondernemers met lef inspireren en stimuleren om van hun business idee een succesvolle onderneming te maken. UtrechtInc richt zich op startups (schaalbaar en innovatief) in de IT. Onze kernactiviteiten zijn verbinden, faciliteren en het bieden van startup expertise. UtrechtInc is een bedrijfsincubator met een accelerator programma.