Rotterdam

SpaOnline BV

Over

SpaOnline is Nederlands eerste wellness glossy die offline en online beschikbaar is. SpaOnline is overzichtelijk, eer- lijk, open, gebasseerd op feiten en met een vleugje humor.

SPAONLINE.COM
Spaonline is juli 2010 gestart met dé grootste vergelijkingssite van alle spa’s, sauna’s en thermen in Nederland. SpaOnline biedt elke potentiele sauna bezoeker de mogelijkheid om alle sauna’s in Nederland te vergelijken, meningen van andere saunabezoekers te lezen en zelf reviews te schrijven.
Daarnaast biedt SpaOnline een actueel online magazine, wellness webshop en de mogelijkheid entreetickets en ar- rangementen van de spa’s te bestellen.

SPAONLINE MAGAZINE
SpaOnline bv ( bekend van het online wellness portaal www.spaonline.com ) zal 30 september '11 uitkomen met het "eerste en enige wellness glossy magazine" van Nederland.
Dit 200 pagina's tellende blad zal gaan over Wellness, SpaResorts, Beauty, Thuis genieten, Spa's in Nederland en het Buitenland.

Het magazine zal 4 keer per jaar bij spa's, hotels en alle bekende verkoop punten komen te liggen zoals de Bruna, Ako en Primera.