Roosendaal

SmartFunding

  • Financiële Dienstverlening
  • Zakelijke Dienstverlening
Over

Nu het voor ondernemers van het Midden- en Kleinbedrijf complexer is om een financiering te verkrijgen, biedt SmartFunding de uitkomst. Dit nieuwe landelijke initiatief maakt ondernemen voor het MKB makkelijker en helpt Nederlandse MKB-ondernemers bij het aanvragen en verkrijgen van financieringen tussen 250.000 en 5 miljoen euro. MKB-financiering in vier stappen.

Op basis van onafhankelijk advies, lokale kennis en persoonlijke begeleiding, aangevuld met een onafhankelijke balansrating ondersteunt SmartFunding bij het bepalen van een financieringsmix die precies past bij iedere ondernemer en zijn toekomstplannen. Met vestigingen in regio Utrecht, Apeldoorn/Zwolle, Breda, Den Bosch, Eindhoven en recentelijk Amsterdam is SmartFunding hard aan de weg aan het timmeren om dé standaard neer voor financiering voor het MKB in Nederland neer te zetten. 

 

MKB-financiering in vier stappen
Uniek aan SmartFunding is haar persoonlijke benadering en werkwijze: in vier simpele stappen begeleidt SmartFunding ondernemers bij het aanvragen en verkrijgen van een passende financieringsmix. Hierin worden ondernemers voorzien van onafhankelijk advies en wordt er samen met de ondernemer gewerkt aan een ijzersterke businesscase. Dit doen zij onder andere door een balansrating van CreditReform toe te voegen, zodat de kredietwaardigheid van de ondernemers onafhankelijk getoetst wordt. Deze balansrating is een door de European Central Bank geaccrediteerd ratingsysteem dat als gevolg hiervan gebruikt mag worden voor de herfinanciering van kredieten door financiële dienstverleners. Door daarnaast gebruik te maken van monitoring maakt SmartFunding maandelijkse inzichtelijk hoe de ondernemer presteert ten opzichte van zijn eerder gestelde financiële doelen. De MKB-ondernemer heeft hiermee doorlopend inzicht in zijn liquiditeitspositie.

 

Financiers

SmartFunding werkt samen met de belangrijkste banken en beleggingsinstellingen van Nederland en biedt een scala aan financieringsmogelijkheden. Mogelijke vormen van financiering die worden aangeboden zijn klassieke leningen bij banken, leasing, factoring en crowdfunding. SmartFunding biedt ondernemers daarnaast toegang tot private investors en direct leiders. Bekijk hier de pagina van onze vestiging in Utrecht.

Ben jij MKB-ondernemer, ben je zoek naar alternatieve financieringsbronnen en wil je je met je eigen zaak bemoeien? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.