LoyaltyRide

  • Transport / Logistiek
Over

Wist jij dat er in Nederland ruim 200.000 duizend oldtimers zijn die slechts 1 of 2 keer per jaar gereden worden? Dit betekent dat de oldtimers de overige 10 tot 11 maanden stil staan. Zonde! Een oldtimer is gebouwd om te laten rijden.

Ge├»nspireerd door deelplatforms zoals Airbnb startte tijdens een HBO afstudeeropdracht in Eindhoven een nieuw innovatief platform voor oldtimer verhuur wat zich richt op de oldtimer community. Op die manier kunnen oldtimerbezitters de aanschafkosten en onderhoudskosten en verzekeringskosten terug verdienen, al vinden veel verhuurders het vooral harstikke leuk om anderen blij te maken. Inmiddels hebben we een groot aantal verhuurders op oldtimerverhuur platform, waar we oldtimers verhuren in Nederland, Duitsland en in Belgi├ź.

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen een keer een rit moet kunnen maken in een oldtimer! We groeien hard en zijn de grootste oldtimer verhuurder van Nederland. Met ons motor Share your Classic delen we niet alleen de mooiste oldtimers maar ook inspiratie en tips over de mooiste plekjes, oldtimerverhuur tips.