JobByBid

  • Advies / Consultancy
  • Zakelijke Dienstverlening
Over


Wat is JobByBid?

JobByBid is een platform waar vraag en aanbod voor freelance opdrachten samen komen. We richten ons hierbij voornamelijk op opdrachten die vanaf iedere locatie uitgevoerd kan worden. De opdrachtnemer hoeft dus niet naar kantoor te komen. Dit biedt voordelen voor de opdrachtnemer, de opdrachtgever en de maatschappij.


De voordelen van niet locatie gebonden werken

Als opdrachtnemer kan je namelijk werken wanneer en waar jij wilt. Werk jij graag 80 uur per week om op die manier heel veel geld te verdienen? Of kies jij ervoor om 30 uur te werken en voldoende te verdienen om de dingen te doen die jij leuk vindt? Het kan allebei. Of hoe zou jij het vinden om vanaf en tropisch strand te werken om wat extra geld te verdienen en zo je vakantie te kunnen verlengen. Ook dat is mogelijk via JobByBid. Jij bepaalt zelf hoe veel je werkt en tegen welke prijs.

Ook voor de opdrachtgever zijn er vele voordelen om voor JobByBid te kiezen. Flexibele inhuur kan je helpen om dat ene project sneller van de grond te krijgen. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat je altijd de optimale bezitting hebt waardoor je de kosten laag kan houden. En doordat de opdrachtnemer vanaf een eigen locatie werkt heb jij geen extra werkplek en reiskosten.

De maatschappij profiteert ook van het niet locatie gebonden werken. Dagelijks staan er files op de snelwegen wat de maatschappij niet alleen miljarden kost, het is ook nog een slecht voor het milieu. Door vanuit thuis te werken of een andere locatie dicht in de buurt kunnen we met zijn alle voor een grote reductie zorgen van de CO2-uitstoot die we met zijn alle veroorzaken.


De voordelen van JobByBid?

1. Je persoonlijk profiel

JobByBid helpt opdrachtnemers zichzelf te presenteren aan potentiele opdrachtgevers. Met jouw persoonlijke profiel kan je laten zien wat jij kan. Het is meer dan alleen een CV. Je kan namelijk ook een portfolio toevoegen en recensies ontvangen. Hiermee ziet de opdrachtgever direct waarom hij jou moet inhuren.

2. Het biedsysteem

Zoals de naam doet vermoeden kan je een opdracht verkrijgen door het te bieden. De opdrachtnemer geeft aan hoe snel hij de opdracht kan voltooien en hoeveel geld hij hiervoor wenst te ontvangen. Uit alle biedingen kiest de opdrachtgever het beste bod. Dat is overigens niet per se het laagste bod. De opdrachtgever ziet namelijk wie er geboden heeft en wat de voorwaarden daarbij zijn. Hij kan zelf afwegen of hij gaat voor snelheid, lage kosten of de persoon met het beste profiel.

3. Veilige betaling

Wanneer de opdrachtgever een bod accepteert dient hij het volledige bedrag, inclusief commissie, direct te betalen. Dit bedrag wordt gereserveerd en wordt vrijgegeven wanneer de opdracht voltooid is. Deze opdrachtnemer is hierdoor zeker van de betaling.

4. De online werkruimte

Zodra een bod geaccepteerd is wordt er een online werkruimte aangemaakt. Hier kunnen alleen de opdrachtgever en opdrachtnemer inloggen. Deze ruimte biedt de mogelijkheid om bestanden met elkaar te delen en met elkaar te communiceren. Hierdoor heb je altijd alle informatie op een centrale plek.