Utrecht

Ierus.nl Productions

Over

De invloed van video is groot en zal de komende jaren alleen maar groter worden, want we kunnen video overal op elk moment bekijken.En wat is nou leuker? Een verslag lezen over een event? Of het evenement zelf herbeleven via een video?

Ierus.nl Productions maakt promotievideo’s, productvideo’s en informatieve video’s. Ik denk graag met u mee welke soort video het meest geschikt is voor uw boodschap en hoe u uw doelgroep bereikt met een passende video. En een webvideo is niet alleen leuk, het vergroot ook uw vindbaarheid bij Google.

Ik heb ervaring als camera journalist en itemregisseur bij tv-programma’s als ‘Ik begin voor mezelf’ (RTL 4) en ‘Van Kavel tot Kasteel’ (RTL 4). Daarnaast heb ik verschillende corporate video’s gemaakt voor andere Albert Heijn, Milieu Centraal en DHV.

Het afgelopen jaar heb ik gewerkt als communicatieadviseur ‘Nieuwe Media’ bij Milieu Centraal. Hier heb ik een socal media strategie ontwikkeld en uitgevoerd. Ook heb ik onderzoek gedaan naar het succesvol inzetten van webvideo door middel van online marketing.

Met mijn kennis en ervaring kan ik een video voor uw bedrijf samen tot een succes maken!