Het Gewone Administratiekantoor

  • Advies / Consultancy
  • FinanciĆ«le Dienstverlening
  • Zakelijke Dienstverlening
Over

Het Gewone Administratiekantoor neemt de gehele administratie inclusief belastingaangiftes voor Mkb-ondernemers en ZZP'ers uit handen. Daarnaast geef ik ook fiscaal- en financieel advies.

Wat Het Gewone Administratiekantoor onderscheidt van andere administratiekantoren is onze manier van werken. Als ondernemer heb je het al druk genoeg met alles wat er bij het ondernemer komt kijken en dan heb je geen zin om ook nog tijd aan de administratie te besteden. Bij Het Gewone Administratiekantoor is dat ook zeker niet nodig. Het enige wat je hoeft te doen is een foto van je factuur/ bon te maken en die te uploaden. De rest wordt voor je geregeld!

Daarnaast wil ik ook af van het grijze imago dat boekhouders hebben. Het hoeft allemaal niet zo saai te zijn! Een manier waarop ik dit a bereiken is door het weglaten van onnodige vaktermen. Daar wordt het voor niemand duidelijker van. In plaats daarvan leg ik alles uit in Jip- en Janneketaal. Als je als ondernemer de financiƫle kant van jouw onderneming kent, kan je daar zo veel meer mee bereiken!