Utrecht

CashWijzer

  • Advies / Consultancy
  • Financiële Dienstverlening
Over

Maandelijks meer geld overhouden zonder in te leveren op levensstijl. Leer bij CashWijzer financieel slimmer met je geld om te gaan! (www.cashwijzer.nl) 


Omschrijving
CashWijzer heeft de ontzorgservice ontwikkeld die gezinnen helpt om te besparen op vaste lasten zoals de schadeverzekeringen, gascontracten en internet/tv/telefoon pakketjes. Dit doen ze op no-cure no-pay basis. Meer info vind je op www.cashwijzer.nl

Naast slimme administratie- en bezuinigingstips, krijg je ook een update over hoe het financiële systeem in Nederland in elkaar zit. Een voorbeeld: Welke veranderingen zijn van invloed op mijn pensioen en hoe neem ik zelf de controle over mijn pensioen?

 

 

Missie
Wij geloven erin dat iedereen optimaal zou moeten kunnen genieten van de mooie dingen in het leven en dat iedereen zorgeloos moet kunnen kijken naar de toekomst.

Wij geloven dat het managen van geld weer leuk wordt als je overzicht hebt in je financiën en je maandelijks meer geld overhoudt zonder in te leveren op levensstijl.

Wij geloven dat wij op die manier jouw leven leuker en zorgelozer kunnen maken.

Wij geloven dat wij jou zoveel waardevols kunnen geven en leren, dat jij met enthousiasme aan de slag gaat.

Wij willen in de toekomst een wereld zien waar alle gezinnen in Nederland meer tijd hebben voor de kinderen, meer tijd voor leuke dingen, minder stress en hierdoor minder ziekte en minder slapeloze nachten. Wij willen samen met jullie de volgende generatie het goede voorbeeld geven en zo de ketting van geldzorgen en financiële stress doorbreken!