Tilburg

Bunga Harapan

  • Gezondheids / Welzijnsector
Over

 

Bunga Harapan producent van een Biologische Natuurdrank met ons eigen merk “fresshi” (Fresh and Healthy) is opgericht door de eigenaars de Reulen in 2014, worden geproduceerd en gevestigd in Tilburg - Nederland.  

Met trost introduceren wij een Biologische Natuurdrank en deze wordt ook voor het eerst op de Europese markt gebracht. Deze biologische natuurdrank is op basis van diverse biologische kruiden met o.a. Tamarinde (tamarindus indica), kurkuma (curcuma longa) en citroen samengesteld. Deze vrucht (tamarinde) / kruiden (kurkuma) komen oorspronkelijk uit Aziatische landen. Deze grondstoffen bevatten veel mineralen, vitaminen, versterken het immuunsysteem en brengt ook het lichaam in balans. Deze natuurdrank geproduceerd met een missie, “Back to Nature” geschikt voor mannen, vrouwen en zeker ook voor sporters.

Op dit moment organiseren wij “Gratis Inloopproeverij” Bio Natuurdrank “fresshi” elke dinsdag en vrijdag van 14.00 tot 16.00 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bunga Harapan of u kunt langskomen tijdensgratis inloopproeverij.

Biologische Naturdrank Fresshi Tamarinde Kurkuma