Au Bord Du Chemin

  • Zakelijke Dienstverlening
Over

Herken je dit?
Je hebt een mooie dienst of product ontwikkeld, hebt via via medewerkers aangenomen, van jou als eigenaar wordt steeds meer verwacht, je bedrijf groeit en dan ontstaan allerlei vragen over jouw ontwikkeling als manager, over de samenstelling van je team, over structuur ….., enz.
Dan heb je behoefte aan een no-nonsense coach/adviseur die jou op maat faciliteert, tegen betaalbare tarieven! Hiervoor ben je bij mij aan het juiste adres!

Ik ben inzetbaar als:

  • Coach – onder mijn begeleiding ga jij werken aan hoe je als manager (of in een andere rol) in je kracht staat, je persoonlijk leiderschap, hoe je duurzaam inzetbaar bent en blijft.

  • HR adviseur – beleidsvragen en uitvoering ten aanzien van duurzame inzetbaarheid, werving & selectie, employer branding, ontwikkeling, leiderschap, beoordeling en beloning. Kortom, alles wat te maken heeft met jouw bedrijf en de mensen die erin werken.

  • Sparringpartner – soms voel je dat er in je bedrijf iets nodig is, maar kan je de vinger er niet op leggen. Ik fungeer graag als sparringpartner.

  • Recruiter – het vinden van kandidaten voor jouw vacatures: inhouse of op afstand kan ik de werving en selectie verzorgen.